AT Computers je oficiálním distributorem značky Logitech

Ostrava, 20. listopadu 2017 – Společnost AT Computers získala oficiální distribuci na produkty značky Logitech. Distribuce se vztahuje na Českou republiku i Slovensko.

AT Computers, jeden z největších českých distributorů zboží a služeb v oblasti výpočetní techniky a telekomunikací, bude od listopadu letošního roku zastupovat též značku Logitech. „Důvodem pro opětovnou spolupráci ze strany Logitechu je široká resellerská báze obsluhována kvalitní podporou a službami,“ říká Tomáš Kudweis, Logitech Country Sales Manager pro Českou republiku a Slovensko. A dodává: „AT Computers bude distribuovat kromě produktů Logitech též zařízení značek Logitech G, Saitek a Ultimate Ears, které patří do portfolia společnosti.“

„Jsem velmi rád, že Logitech ocenil naši dlouhodobou a pečlivou práci s dealerským kanálem, a to přímým distribučním kontraktem. Nyní budeme moci našim zákazníkům nabídnout ještě širší portfolio i kvalitnější podporu,“ vyjádřil se Martin Harazím, ředitel nákupního oddělení ATC.

Společnost Logitech vyvíjí a nabízí široké portfolio periferií pro ovládání počítačů, video komunikaci, hudbu a chytrou domácnost. To zahrnuje produkty jako klávesnice, myši, sluchátka, doplňky pro tablety, webové a konferenční kamery, reproduktory a další. Společnost byla založena již v roce 1981 ve Švýcarsku a od té doby rozšířila své působení po celém světě. Mezi značky společnost Logitech patří Jaybird, Logitech G a Ultimate Ears. Logitech udržuje strategické partnerství s většinou předních výrobců počítačů a své produkty distribuuje do celého světa.

U ATC má produkty Logitech na starosti produktový manažer Luděk Augusta (augusta@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 22,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní prostřednictvím několika značek její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Mezi značky společnosti Logitech patří Jaybird, Logitech G a Ultimate Ears. Společnost Logitech International se sídlem v Lausanne ve Švýcarsku byla založena v roce 1981, její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.