Fitbit OS 2.0 je dostupný pro chytré hodinky Fitbit Ionic. Aktualizace přináší více než 60 nových aplikací

Fitbit App Gallery nabízí nové aplikace od společnosti Fitbit, populárních světových značek a více než 100 motivů ciferníku s přístupem k okamžitým informacím, které jsou pro vás nejdůležitější

Fitbit společně se službou Deezer nabídne celosvětově offline hudební službu pro Fitbit Ionic v 2018

Praha, 5. prosince 2017 – Přední světový výrobce wearables, společnost Fitbit, dnes vydává první aktualizaci svého systému Fitbit OS 2.0 pro lepší zážitek z používání a s možností hlubší personalizace pro chytré hodinky Fitbit Ionic™. Uživatelé si tak budou moci vychutnat přes 60 nových aplikaci s nejrůznějším využitím, více než 100 nových motivů ciferníku a vylepšení výkonu s rychlejšími reakcemi na dotyk. Fitbit navíc oznamuje spolupráci s Deezer, jednou z nejpopulárnějších služeb pro poslech hudby na světě, a poskytne tak uživatelům možnost poslouchat hudbu přímo ze svého zápěstí pomocí Fitbit Ionic v roce 2018. V příštím roce budou tak uživatelé, kteří si stáhnou do hodinek aplikaci Deezer, mít přístup k obsáhlému hudebnímu katalogu včetně svých oblíbených playlistů, mixů pro tréninky a také vychytávku Deezer Flow – osobní playlisty na míru, které kombinují datovou analýzu a hudební cit zaměstnanců Deezer. Společnost Fitbit také představuje vyýzkumný projekt Fitbit Labs, který si klade za cíl sledovat behaviorální změny koncových uživatelů skrze vývoj nových experimentálních aplikací a ciferníků pro chytré hodinky Fitbit.

Chytré hodinky Ionic získaly mnoho pozitivních hodnocení hlavně díky funkcím zaměřených na zdraví a fitness, dlouhé životnosti na jedno nabití, kompatibilitě s různými platformami a dalším. S touto aktualizací plníme náš slib a nadále vylepšujeme zážitek z používání populárními aplikacemi, inteligentními ciferníky a novými motivujícími nástroji, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů,” říká Jon Oakes, viceprezident produktové divize společnosti Fitbit a dodává: “Toto je jen začátek. Společně s návrhy na budoucí vylepšení máme i mimořádně angažovanou globální komunitu vývojářů a jsme nadšeni, že můžeme neustále přinášet svým uživatelům jedinečné aplikace prostřednictvím Fitbit App Gallery.

Přizpůsobujte své hodinky novými aplikacemi a motivy ciferníku

Objevte bezplatné aplikace od populárních značek v celé řadě kategorií, které vám poskytnou jednoduchý a účinný způsob interakce se zařízením a zvýší pohodlí vašeho života. Procházejte nové aplikace a motivy ciferníků, abyste vylepšili vzhled i pocit z vašich Fitbit Ionic a sledujte jednoduše informace jako jsou aktivní minuty, srdeční tep, splnění cíle, běh, spánek nebo počasí.

Nové aplikace populárních značek jsou k dispozici zdarma a zahrnují1:

  • Yelp, přední průvodce pro každého, kdo se snaží najít nejlepší restaurace v okolí.
  • Clue, gynekologická aplikace číslo 1 pro sledování menstruačního cyklu a symptomů (dostupná na konci roku); GAME GOLF, přední aplikace pro sledování golfových výkonnostních analýz pomůže zlepšit vaši hru tím, že poskytne přesné vzdálenosti na hřišti a vizualizaci rozvržení golfových jamek. (dostupná na konci roku) a Surfline, přední zpravodajská a prognostická aplikace pro sledování vln a podmínek, takže můžete najít ty nejlepší vlny (dostupná na konci roku).
  • Nest, přední aplikace určená pro domácnost, pro jednoduché ovládání termostatu přímo na vašem zápěstí (dostupná na konci roku); a Hue Lights, pro bezdrátové ovládání osvětlovacího systému společnosti Philips.
  • Flipboard, aplikace pro zprávy s jakýmkoliv zaměřením a rychlé náhledy nejnovějších příběhů například o zdraví a kondici a The New York Times, pro sledování aktuálních zpráv.
  • TripAdvisor, největší světová služba pro cestovatele, která umožňuje snadné objevování restaurací a zajímavostí, které jsou poblíž (dostupná na konci roku); Uber by Fitbit vám během několika minut zajistí rychlou a spolehlivou přepravu, zobrazuje stav jízdy a poskytuje přístup k podrobnostem výletu. (dostupná na konci roku) a United Airlines, aplikace jedné z největších světových leteckých společností, pro přístup k palubním průkazům a kontrola stavu letu. (dostupná na konci roku).

Stále rostoucí komunita vývojářů

Více než 5 000 vývojářů se připojilo k nové komunitě vývojářů společnosti Fitbit a více než 1 000 z nich začalo vytvářet skvělé aplikace a motivy ciferníku, které budou pravidelně přidávány do Fitbit App Gallery.

 

O společnosti Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit pomáhá lidem vést zdravější a aktivnější život tím, že jim zpřístupňuje informace o jejich úspěších a aktivitě, motivuje je a poskytuje vedení k co nejsmysluplnějšímu tréninku. Fitbit je přední značkou v kategorii chytrých zdravotnickýchch a fitness zařízení a nabízí řadu produktů vhodných pro každodenní aktivity i intenzivní sport. Ucelené produktové portfolio zahrnuje chytré hodinky Fitbit Ionic™, bezdrátová sluchátka Fitbit Flyer™, náramky Fitbit Surge®, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Fitbit Charge HR™, Alta™, Fitbit Charge™, Fitbit Flex 2™, Fitbit Flex®, Fitbit One® a Fitbit Zip® a chytré váhy Aria® a Aria 2™. Produkty značky Fitbit jsou dostupné v 55 000 obchodů v 65 zemích světa. Fitbit platforma, která vychází z databáze jedné z největších sociálních fitness sítí, nabízí osobní zkušenosti, pohledy a vedení prostřednictvím předních a softwarových a interaktivních nástrojů, jakými jsou Fitbit a Fitbit Coach aplikace, Guided Health programy a Fitbit OS pro chytré hodinky. Fitbit Health Solutions vyvíjí zdravotnická a wellness řešení pro lepší výsledky v oblasti zdraví pro zaměstnavatele a další subjekty.

1 Všechny aplikace populárních značek budou k dispozici v anglickém jazyce od dnešního dne nebo koncem tohoto roku. Clue, GAME GOLF, Nest, Surfline, Uber, United Airlines and Walgreens aplikace vyžadují bezplatný účet v dané službě pro to, aby je bylo možné využít na Fitbit Ionic. Fitbit Ionic nabízejí okolo 5 dní na jedno nabití, což je závislé na jejich využívání, funkcích a další faktorech. Například při využívání GPS nebo poslouchání muziky vydrží hodinky na jedno nabití okolo 10 hodin.