Ylands, nová hra studia Bohemia Interactive, je od dnešního dne dostupná na Steamu

Praha, 6. prosince 2017 – Od dnešního dne můžete na vlastní pěst prožívat sandboxové dobrodružství ve hře Ylands od studia Bohemia Interactive. Hra totiž právě dnes oficiálně vychází na Steamu v rámci programu Early Access. Otevřený polygonový svět vybudí hráčskou kreativitu tvořit, objevovat a stavět cokoliv si jen zamanou. Klasické tituly od Bohemia Interactive, jako Arma nebo DayZ, jsou známé pro svůj obří otevřený svět, velkou hráčskou svobodu, spoustu možností, jak se kreativně vyřádit a zapálenou komunitu. Ačkoliv se může zdát, že příjemný rodinný titul do této společnosti příliš nezapadá, Ylands využívá právě těchto předností, které stály za úspěchem předchozích her studia a představuje je zbrusu nové skupině hráčů.

Ylands jsou unikátním sandboxovým titulem, který otestuje hráčskou kreativitu. Hráči mohou plynule přecházet mezi singlovými a multiplayerovými módy při průzkumu neznámých světů, obléhání hradů, námořních bitvách, automobilových závodech, budování obřích monumentů nebo craftování zdánlivě jednoduchých věcí typu krabího brnění. A tím ani náhodou nekončíme. Ylands vám dovolí prožít si vaše dětské fantazie a tvořit své vlastní úžasné příběhy.

Nedílnou součástí hry je rovněž Ylands Editor. Za využití interaktivního skriptování a tisíců předmětů, se kterými je možné manipulovat, se tak z Ylands stává mnohem víc, než jen další sandboxová záležitost. Jedná se o platformu, kde si hráči mohou tvořit své vlastní malé tituly a sdílet je s ostatními skrz na míru dotažený Workshop.

„Není třeba žádných speciálních znalostí, aby se z vás stal tvůrce v Ylands – stačí nápad, klidně i jen v jeho zárodku. Zbytek už je dětsky snadný“, říká Aleš Ulm, kreativní šéf Ylands. „Nemůžeme se dočkat až se k nám dostanou hráčské ohlasy a doufám, že společně vytvoříme něco zcela unikátního.“

Ylands jsou dostupná od dnešního dne se speciální slevou 20 % z běžné ceny. Sleva platí do 11. prosince. Poté se hra začne prodávat za běžnou cenu 379 Kč. Základní funkce jsou do hry již implementovány a tvůrci odhadují, že ve fází Early Access by hra měla strávit přibližně 6 měsíců. Během té doby se bude vylepšovat hratelnost a multiplayerové aspekty. S plným vydáním se počítá na druhou polovinu roku 2018.

DŮLEŽITÁ INFORMACE: od 7. do 11. prosince je spuštěna speciální slevová akce na všechny tituly od studia Bohemia Interactive na Steamu, tudíž všichni zájemci si budou moci pořídit své oblíbené hry za výhodné ceny!

Sociální sítě

Facebook: Facebook.com/YlandsGame
Twitter: Twitter.com/YlandsGame
Youtube: YouTube.com/YlandsGame

O studiu Bohemia Interactive

Studio Bohemia Interactive bylo založeno v Praze roku 1999. Jedná se o nezávislé herní vývojářské studio, které je převážně známé díky oceňované sérii Arma. Ta započala svou existenci už v roce 2001 se hrou Arma: Cold War Assault, která se stala prodejní jedničkou na PC po celém světě a získala mnoho mezinárodních ocenění. V úspěšné sérii dále přišly hry Arma 1, Arma 2, samostatný datadisk Operace Arrowhead a trojice DLC, které sérii dále rozšířily. Nejnovější přídavek v podobě hry Arma 3 stál na počátku Early Access éry herního vývoje a byl úspěšně vydán v roce 2013, následován velkým množstvím updatů, DLC a rozšířením Arma 3 Apex.

Studio Bohemia Interactive je rovněž vývojářem her Take On Helicopters, Carrier Command: Gaea Mission a Arma Tactics. Neustále podporuje již vydané hry Arma 3, Argo a Take On Mars a v současné době pracuje na hrách DayZ, Ylands, Arma Mobile Ops a Mini DAYZ (iOS & Android), novém enginu Enfusion a několika dalších projektech. Pro více informací o studiu Bohemia Interactive zamiřte na webové stránky www.bistudio.com.