ADATA představuje USB flash disk AI720 s podporou i-Memory a iOS OTG

Praha, Česká republika – 7. prosinec 2017 – společnost ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů a mobilního příslušenství, dnes uvedla stylový flash disk i-Memory AI720. AI720 má certifikaci Apple MFi, je pouze 7,5 mm tenký a nabízí dva typy konektorů – jak Lightning, tak USB 3.1. Díky unikátní funkci save-as-you-record (ukládej už při nahrávání) pro 4K videa už nebudou videa ve vysokém rozlišení zabírat místo ve vašem mobilu. AI720 podporuje silné šifrování a byl navržen tak, aby odolal vodě a prachu, takže bude vyhovovat i méně opatrným uživatelům. AI720 je k dispozici v kapacitách 32 GB, 64 GB a 128 GB ve zlatém a šedém barevném provedení a v Česku bude v prodeji od ledna 2018.

Dvojí konektivita, jeden elegantní design

Flash disk AI720 je lehký, tenký a pěkně tvarovaný, což z něj dělá perfektní doplněk k zařízením Apple. Je vybaven prodlouženým konektorem Lightning, takže se snadno připojí i k iPhonům v ochranném krytu. Metalický pískovaný povrch je nejen elegantní, ale také odolá otiskům prstů. AI720 je dostupný ve dvou módních barvách: zlaté a šedé.

Vysokorychlostní přenos pro lidi na cestách

Prostřednictvím konektoru USB 3.1 nabídne AI720 rychlost čtení až 90 MB/s, přes konektor Lightning dosáhne rychlosti až 20 MB/s. V kompaktním těle tak můžete takřka okamžitě přenášet data mezi zařízeními. 4K videa mohou být nahrávána mobilním telefonem přímo do AI720. Díky exkluzivní aplikaci pro správu souborů ADATA i-Memory lze přehrávat videa s originálními titulky i na cestách.

Unikátní nano kryty pro ochranu dat

AI720 se může pochlubit nejnovější nanotechnologií použitou při výrobě krytů. Ty díky tomu poskytnou stejnou ochranu, jakou nabízí certifikace IP54 proti prachu, vodě a korozi. Flash disk tak přežije i nechtěné polití nápojem. Navíc podporuje šifrování souborů, takže je možné ke každému z nich nastavit heslo a hodit tak starosti o bezpečnost dat za hlavu. Nikdo se k nim nedostane, ani když AI720 ztratíte. Aplikace ADATA i-Memory umí zálohovat obsah vašeho mobilního zařízení na disk AI720 jedním dotykem – jednoduše označíte a kliknete, aplikace se už postará o zbytek.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.