Genius GX-P500 – podsvícená podložka pod myš pro ryze herní zážitek

V Brně 8.12.2017 – Genius uvedl na náš trh novou ryze herní podsvícenou podložku pod myš, která rozzáří každý herní koutek.

Nová herní podložka Genius GX-P500 je vyrobena z pevných a odolných zaručujících dlouhou životnost. Celá podložka je vybavena RGB podsvícením a nabízí široké spektrum světelných efektů, které je možné snadno přepínat pouhým dotykem.

Povrchová úprava materiálů poskytuje perfektní přesnost pro laserové i optické myši. Spodní strana je opatřena protiskluzovou vrstvou zajišťující, že zůstane vždy na svém místě. Podložka o rozměrech 355 x 255 x 12mm zaručuje, že hráč nesjede z podložky ani při těch nejnapínavějších herních situacích. Podsvícení je napájené pomocí USB kabelu, který lze připojit do jakéhokoliv USB portu či USB nabíječky.

Doporučená koncová cena produktu Genius GX-P500 činí: 499,- s DPH

Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Oficiální stránky výrobce: www.geniusnet.com  

O výrobci Genius

Značka Genius je světovou ikonou ve výrobě počítačových periférií a příslušenství pro mobilní zařízení, která byla založena v roce 1983 v Taipei na Taiwanu společností KYE Systems Corp. Dnes tato společnost zaměstnává téměř 4000 lidí a za cíl si klade neustálý vývoj, vylepšování bezdrátových technologií, uživatelských funkcí a posouvat tak hranice v IT stále dál, to vše za účelem maximalizace uživatelského komfortu a zábavy z práce s těmito produkty.