HP Inc. rozdalo ceny nejlepším českým obchodním partnerům

Praha, 20. prosince 2017 – Společnost HP Inc. vyznamenala své nejlepší obchodní partnery v České republice za rok 2017. Certifikáty s oceněním pro vítěze převzaly společnosti eD’ system Czech, Alza.cz, K + B Progres, C SYSTEM CZ, RSM Infinity, OFFICE DEPOT, LEGIA, VSP DATA a Print Partners z rukou Eriky Lindauerové, generální ředitelky společnosti HP Inc. pro český a slovenský trh, a Pavla Machovského, Channel Managera společnosti HP Inc. Slavnostní vyhlášení proběhlo 18. prosince 2017 v Obecním domě v Praze. Hosty večerem provedl moderátor Aleš Cibulka s Miss World 2006 a ambasadorkou HP Inc. Taťánou Gregor Brzobohatou, součástí bohatého programu byla i módní přehlídka kolekce Elements návrhářky Blanky Matragi.

„HP Inc. se po dvou letech úspěšně etablovalo jako samostatná společnost, které se velmi daří nejen celosvětově, ale také v České republice a na Slovensku. I v příštím roce budeme tvrdě pracovat, abychom si vedoucí pozici na trhu s počítači i tiskárnami udrželi. Toho bychom ale pochopitelně nemohli dosáhnout bez pomoci našich obchodních partnerů, kteří jsou nedílnou součástí našich úspěchů. Už teď se těšíme na příští rok, kdy společnými silami na letošní výsledky navážeme,“ říká Erika Lindauerová.

Přehled oceněných obchodních partnerů HP za rok 2017

 

  • Největší distributor HP v prodeji Computing & Printing produktů 2017:

 

eD’ system Czech, a.s.

 

  • Největší retail partner HP 2017: Alza.cz a.s.
  • Retail partner HP s největším meziročním nárůstem prodeje 2017:

 

K + B Progres, a.s.

 

  • Největší komerční partner HP v prodeji Computing & Printing produktů 2017:

 

C SYSTEM CZ a.s.

 

  • Komerční partner HP s největším meziročním nárůstem prodeje Computing & Printing produktů 2017: RSM Infinity a.s.
  • Největší partner HP v prodeji spotřebního materiálu 2017: OFFICE DEPOT s.r.o.

 

  • Největší DesignJet partner za rok 2017: LEGIA, spol. s r.o.
  • Nejlepší servisní partner za rok 2017: VSP DATA a.s.
  • Největší iMPS partner za rok 2017: Print Partners s.r.o.

 

 

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

 

Tagged