ADATA XPG představuje herní myš a podložku INFAREX

Myš M10 s RGB osvětlením a podložka R10 kombinují eleganci a výkon pro všechny hráče

Praha, Česká republika – 8. ledna 2018 – Společnost ADATA, významný světový výrobce paměťových produktů, představila sadu herní myši INFAREX M10 a podložky INFAREX R10. Obě zařízení jsou vybavena RGB osvětlením s efekty, takže si zákazníci mohou užít vzrušující herní atmosféru. Kromě toho jsou M10 i R10 navrženy s ohledem na pohodlné používání, proto i notoričtí hráči zvládnou mnohahodinové herní seance. INFAREX M10 podporuje citlivost 3 200 DPI a obsahuje přepínač DPI, takže hráči mají při míření zajištěnou maximální přesnost a flexibilitu. Ergonomické zakřivení myši bylo přizpůsobeno hráčskému úchopu a navrženo tak, aby předcházelo bolestem zápěstí z opakovaného klikání. Podložka pod myš INFAREX R10 je nezbytným doplňkem pro navození té pravé herní atmosféry, a to díky třem barevným módům: jednobarevné osvětlení, obíhající světla a pulsující světla.

Set myši s podložkou bude v České republice k dostání ještě během ledna 2018. Doporučená koncová cena je 999 Kč s DPH.

Podložka pod myš INFAREX R10: Nezbytná podmínka herních úspěchů

Díky svému RGB osvětlení a třem světelným módům je podložka pod myš INFAREX R10 tou správnou injekcí zábavy a rozmanitosti, kterou každý herní počítač potřebuje. Kromě toho nabízí optimální výkon, přesnost a jemnost. Uživatelé si mohou vybírat mezi módy osvětlení jednoduše tím, že poklepou na povrch podložky. Ten je vyroben z PVC odolného proti poškrábání. Kombinace stylovosti a odolnosti znamená, že je R10 skvělou volbou pro hráče, kteří chtějí design i výkon.

Herní myš INFAREX M10: Pomáhá vám trefit každou ranou

Také myš INFAREX M10 obsahuje RGB osvětlení, které pomůže navodit napětí v jakékoliv bitvě. Optické senzory, kterými je myš vybavena, nabídnou citlivost až 3 200 DPI. V průběhu hry ji navíc může hráč snížit pomocí DPI tlačítka, takže jednoduše upraví myš pro potřeby různých her nebo dokonce pro různá využití v rámci jedné hry. Také díky zrychlení až 145 IPS se hráči nemusí bát trápení se špatnou myší. Při návrhu se myslelo na uživatelský komfort s ohledem na pohodlný a jistý úchop i přes dlouhou dobu používání. Pogumovaný povrch a zdrsněné linie na bocích myši umožní udržet myš pevně v ruce bez ohledu na to, jak dlouho hra trvá. Díky tomu si hráči svou hru užijí od začátku do konce, aniž by se museli rozčilovat kvůli problémům s myší.

O značce XPG
Xtreme Performance Gear, neboli XPG, je značka společnosti ADATA nabízející špičkově výkonný PC hardware. Produkty XPG se vyznačují tím, že ještě překročily přísná testovací kritéria ADATA A+, čímž dosahují nejvyšších standardů pro skvělou stabilitu a výkon celého zařízení. XPG nabízí náročným hráčům a nadšeným příznivcům přetaktování tu nejlepší zkušenost na hraně možností. XPG v sobě spojuje nejlepší technické vlastnosti a špičkový design, jemuž se dostalo řady mezinárodních ocenění. Ta zahrnují například Good Design Awards z Japonska a tchajwanskou Excellence Gold Awards. Produkty ADATA XPG jsou dobře známé všem příznivcům přetaktování a profesionálním herním týmům, které je využívají jako základ své vítězné hardwarové výbavy. Pro vice informací navštivte www.xpg.com