Dovolené celebrit: vila za čtvrt milionu na noc? Žádný problém!

I světové hvězdy si čas od času potřebují oddechnout na vymazlené dovolené – po všech těch vyčerpávajících koncertních šňůrách a davech fanoušků za každým rohem je nutné nechat se hýčkat. Věděli jste ale, že ve spoustě dovolenkových útočišť slavných můžete strávit své volné dny i Vy? Díky službě Airbnb je to možné.

Palm Springs, Las Vegas nebo Malibu – to jsou jen některé z metropolí a míst, kam se tradičně a pravidelně vypravuje elita kulturní scény. I když si pobyt v luxusních vilách může dopřát i obyčejný smrtelník bez VIP statusu, měl by předem počítat s tím, že jedna noc dokáže pořádně provětrat peněženku. Peníze štěstí sice nekoupí, ale soukromou tělocvičnu a privátní wellness už ano.

Spanish Maison – Las Vegas

Cena: 30 000 Kč / noc

Rozlehlou vilu ve španělském stylu v hodnotě 5 milionů dolarů si oblíbil herec Channing Tatum, známý hlavně díky své roli striptéra ve filmu Magic Mike. V domě nechybí snad nic, co by ubytovanému nedalo pocit výjimečnosti: je tu 7 ložnic, 10 koupelen, tenisový kurt a samozřejmě bazén. Za tu cenu to vlastně není tak zlé.

Big Sioux Estate – Palm Springs

Cena: 35 000 Kč / noc

Bazén se slanou vodou, který přijde ve vyprahlé kalifornské poušti vhod, tenisový kurt zapuštěný do země, šest ložnic. Během legendárního festivalu Coachella zde pár nocí strávil i americký rapper Kendrick Lamar.

Celému pozemku dominují vzrostlé palmy a spousta společenských prostor, které přímo volají po uspořádání divokého večírku, jak se na rappera sluší a patří.

Malibu Dream Escape – Malibu

Cena: 165 000 Kč / noc

Výhled na Pacifik z každé ze čtyř prostorných ložnic, který – pokud by Vás náhodou omrzel – můžete vyměnit za privátní kino. Tři krby nebo venkovní bar pro večerní koktejl při západu jsou zde standardem, k dokonalosti tedy chybí snad jen upravit denní limit na Vaší kartě …

Gated Shawney Estate – Kansas City

Cena: 220 000 Kč / noc

Do poněkud astronomičtějších cenových výšin se dostáváme v americkém Kansasu. Dům, který si pronajal zpěvák John Legend s celou svou rodinou během posledního turné po Spojených státech disponuje nádhernou venkovní wellness zónou, stylovým interiérem a pěti ložnicemi. Soukromí je zaručeno, navíc si s sebou můžete vzít i svého čtyřnohého miláčka. K nezaplacení. Doslova.

Desert Oasis – Palm Springs

Cena: 220 000 Kč / noc

Do Palm Springs za festivalem Coachella se ještě vrátíme – Kendrick Lamar samozřejmě nebyl jediný, kdo v pouštním městě potřeboval nocleh. Hlavu složit zde musela i Lady Gaga, která na festivalu vystoupila loni.

Rezidence poskytuje prostor až pro 16 hostů, disponuje šesti ložnicemi nebo venkovním ohništěm přímo u obrovského bazénu. Pokud se chcete na letošní Coachellu vydat, počítejte ovšem se „speciální“ víkendovou cenou, která v přepočtu přesahuje jeden milion korun …

O Airbnb

Společnost Airbnb byla založena v roce 2008. Misí Airbnb je vytvořit svět, kde lidé mohou během cestování doslova patřit kamkoliv, a to díky propojení místních kultur a poskytování unikátních lokálních zážitků. Airbnb je důvěryhodná komunitní platforma, díky které mohou její uživatelé vyhledávat a rezervovat jedinečné možnosti ubytování po celém světě, ať už se jedná o přenocování v apartmánu, vile, na hradě nebo domku na stromě ve více než 34 000 městech a 191 zemích světa. Díky Zážitkům může Airbnb nabídnout neopakovatelnou možnost nahlédnout do místních komunit a jejich zájmů, zatímco díky Místům mohou cestovatelé objevovat doposud neobjevené poklady doporučené místními obyvateli. Airbnb je založené na lidech a jejich zkušenostech. Jedná se o nejjednodušší způsob, jakým mohou lidé zpeněžit své dočasně nevyužité ubytovací kapacity, a jak se podělit o svoje zkušenosti a zájmy s lidmi z celého světa.