HP s Aňou Geislerovou představili malým čtenářům projekt Mini Big Books

Praha, 15. ledna 2018 – Společnost HP Inc. s Aňou Geislerovou o víkendu pozvala rodiče s dětmi do pražského zábavního parku Toboga, kde společně představili nový projekt zaměřený na malé čtenáře s názvem Mini Big Books. Tato služba nabízí dětem jedinečnou možnost vytvořit si svou vlastní pohádkovou knihu a stát se jejím hrdinou. Hrdinů se nakonec sešla celá řada, jak se můžete přesvědčit i podle fotografií ve fotogalerii.

Na vydařené akci, při které zličínský zábavní park praskal ve švech, panovala výborná atmosféra. Ambasadorka projektu, herečka Aňa Geislerová, rozdávala autogramy, fotila se s přítomnými a předčítala dětem pohádky. Všechny malé posluchače si tím získala – zaujatě ji poslouchali a alespoň si tak odpočali od ostatních her a zábavy. Kromě toho si mohli otestovat i své dovednosti v kreslení a zasoutěžit si o řadu dárečků a hlavní cenu pro vylosovaného vítěze – nejmenší multifunkční tiskárnu na světě HP DeskJet Ink Advantage 3785.

Co jsou Mini Big Books?

V kouzelném světě Mini Big Books žijí mimozemšťané, kteří se červenají, malí obříci, co zbožňují mrkev, či Eskymáci, kteří zachraňují sněhové pokrývky ledovců. Děti na sebe mohou vzít podobu jakékoliv z nabízených postav. Knihy obsahují barevné obrázky, které děti vtáhnou do děje a zároveň u nich probudí i zájem o četbu. Jak to celé funguje?

Děti mají na výběr z deseti krátkých pohádkových příběhů. Je jen na nich, který příběh zvolí a jakou hlavní postavou se rozhodnou stát.  Poté se jejich jméno automaticky dosadí do pohádky a už zbývá jediné – hotový příběh vytisknout a knihu složit. Pomocí jednoduchého návodu děti složí knihu samy nebo za pomoci rodičů a pohádkové čtení může začít.

Více informací o projektu se dozvíte ve videu s ambasadorkou Aňou Geislerovou zde a na stránce www.minibigbooks.com/cs-CZ/, kde je zároveň možné vybrat si z nabízených příběhů a vytvořit si vlastní knihu.

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

 

Tagged