ITeuro v únoru pořádá v Praze seminář efektivního plánování a rozvrhování výroby

Společnost ITeuro, český partner mezinárodní firmy Infor, pořádá v úterý 27. února 2018 seminář „Plánujte a rozvrhujte výrobu efektivně“. Akce se uskuteční od 9.00 do 13.00 v pražské pobočce Inforu, jednoho ze tří největších světových výrobců podnikových systémů ERP. Seminář je určen vrcholovým manažerům, IT specialistům a pracovníkům, kteří se v podnicích věnují plánování a rozvrhování výroby.

Program je zaměřen jak na teoretické předpoklady efektivního plánování a rozvrhování, tak na objektivní překážky, kterým firmy čelí. Součástí bude ukázka možného řešení pomocí softwarových nástrojů Inforu. Zazní i případová studie firmy BORCAD cz (přední evropský vývojář a výrobce sedadel pro osobní vlaky), která popíše vlastní čerstvé zkušenosti z hledání a výběru pokročilého plánování a rozvrhování metodou APS.

„Plánování a rozvrhování výroby je nedílně spjato s efektivním fungováním každého výrobního podniku. V praxi ovšem zjišťujeme, že každá firma vidí limity i možnosti této oblasti někde jinde. Seminář by měl objasnit, co všechno lze dnes řešit pomocí softwaru a kdy řešení spočívá především ve změně vnitřních procesů podniku a správné práci s informacemi,“ říká Jiří Pavlík, business konzultant společnosti ITeuro.

Účast na semináři není zpoplatněna. Podmínkou je pouze potvrzená předchozí registrace na webu iteuro.cz nebo e-mailem na info@iteuro.cz (jména, společnost, pozice a kontaktní údaje účastníků). Přihlášky budou přijímány do 20. února 2018.

Program semináře

8.45–9.00 Registrace

9.00–12.00 Plánování a rozvrhování výroby, co je vhodné zvážit – limity a možnosti

Účinné softwarové nástroje – živá ukázka procesu plánování a rozvrhování v Infor SyteLine (CloudSuite Industrial) APS

Strategie rozvoje a podpora produktů Infor

Případová studie BORCAD cz – kdy firma skutečně potřebuje pokročilé plánování a rozvrhování výroby a jak vybrat vhodné řešení

12.00–13.00 Oběd a prostor pro individuální konzultace

Místo konání

Infor (Česká republika) s.r.o.

Budova City Empiria, místnost Prague

Na Strži 1702/65, Praha 4

O společnosti Infor

Infor patří mezi tři největší společnosti v oblasti podnikových informačních systémů na světě. Firma vznikla v roce 2002 a do svého portfolia soustřeďuje osvědčené softwarové produkty, které dále rozvíjí. Působí ve 170 zemích světa, zaměstnává přes 16 tisíc odborníků a jedno z vývojových center excelence má přímo v České republice. V roce 2017 začal Infor do svých řešení integrovat vlastní platformu umělé inteligence Coleman.

O společnosti ITeuro, a.s.

ITeuro je česká konzultační a softwarová společnost se sídlem v Ostravě. Na domácím a slovenském trhu implementuje světově využívaný informační systém Infor SyteLine (CloudSuite Industrial), zároveň připravuje jeho lokální jazykovou a legislativní verzi. Kromě toho ITeuro vytváří vlastní softwarová řešení pro výrobní podniky. Hlavním produktem je InduStream pro digitální sběr a distribuci dat ve výrobě a skladech, napojení na stroje, digitální podporu procesů (výroba, údržba, kvalita a další) a WMS. Společnost také poskytuje výrobním firmám související konzultační služby ke zvýšení efektivity a produktivity.