Panasonic nyní v Evropě spolupracuje se ScanSource

Panasonic spustil partnerský program určený speciálně pro handheldová zařízení pro ještě lepší podporu resellerů s přidanou hodnotou

Panasonic uzavřel nové partnerství s globálním poskytovatelem technologií, společností ScanSource, která pomůže urychlit růst robustních handheldových zařízení na evropském trhu. ScanSource je dlouhodobým partnerem společnosti Panasonic ve Spojených státech amerických a přináší své rozsáhlé zkušenosti s podporou podnikání společnosti Panasonic na trh robustních handheldových zařízení, kde si klade za cíl stavět na již vybudované postavení na evropském trhu robustních notebooků a robustních tabletů.

Kromě jmenování společnosti ScanSource spustí společnost Panasonic také program vyhrazený pro distribuci handheldových zařízení, který se bude jmenovat Edge a který bude určen k podpoře a stimulování sesellerů s přidanou hodnotou (VAR) v tomto sektoru. Program Edge bude resellerům nabízet specializovaný marketing, prodej a technickou podporu výměnou za splnění kvalifikačních kritérií.

„Téměř třetina našeho sortimentu robustních zařízení je nyní vyhrazena trhu handheldových zařízení a jmenování společnosti ScanSource jen dále podtrhuje náš závazek vůči tomuto odvětví,“ řekl Kevin Jones, generální ředitel divize Mobile Solutions Business – společnost Europe Connected Solutions, Panasonic Corporation. „Lídr v této oblasti, společnost ScanSource, přináší našim zákazníkům rozsáhlé množství znalostí a zkušeností, včetně přístupu k dalším programům a službám. V kombinaci s programem pro nezávislé dodavatele softwaru (ISV) pro značku Panasonic Toughbook přináší společnost ScanSource silnější zaměření na podniková řešení pro různá průmyslová odvětví. Společně můžeme jakékoli organizaci v jakémkoli odvětví kdekoli v Evropě nabídnout kombinaci správného hardwaru pro handheldová zařízení, podnikových aplikací a podpory.“

Marcus Ollenbuttel, viceprezident pro správu dodavatelů divize ScanSource POS and Barcode v Evropě, uvedl: „Společnost Panasonic má výjimečný rodokmen a reputaci na trhu s robustními notebooky Toughbook a tablety Toughpad. Jsme potěšeni, že se nyní zaměřili na další rozvoj svého postavení na trhu robustních handheldových zařízení. Těšíme se na spolupráci se společností Panasonic, do níž vneseme své hluboké znalosti a mezinárodní síť distribučních partnerů, abychom pomohli přeprodejcům splnit potřeby koncových uživatelů.“

VDC Research zaznamenal u společnosti Panasonic v roce 2016 meziroční nárůst v odvětví robustních handheldových zařízení o 176 %. Handheldové tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 a jim podobná zařízení si se svou unikátní šikmou čtečkou čárových kódů, jež chrání před poškozením z opakovaného namáhání a zlepšuje produktivitu uživatelů, již vydobyla respekt v odvětvích, jako je například přeprava a logistika nebo maloobchod a výroba.

Společnost ScanSource je předním světovým poskytovatelem technologických produktů a řešení, přičemž nabízí celoevropské zasílání do více než 65 zemí, specializované technologické týmy, on-line objednávání 24/7 a řadu služeb s přidanou hodnotou pro své distribuční partnery.

O společnosti ScanSource, Inc.

ScanSource, Inc. (NASDAQ: SCSC) je předním světovým poskytovatelem technologických produktů a řešení zaměřených na oblast prodeje, platby, čárové kódy, fyzické zabezpečení, jednotnou komunikaci a spolupráci, cloudové a telekomunikační služby. Týmy společnosti ScanSource poskytují řešení s přidanou hodnotou a pracují ve dvou segmentech: Worldwide Barcode, Networking & Security a Worldwide Communications & Services. Společnost ScanSource se zavázala pomáhat svým zákazníkům při výběru, konfigurování a dodávání těch nejlepších řešení v odvětví na téměř každém vertikálním trhu v Severní Americe, Latinské Americe a Evropě. Společnost byla založena v roce 1992 a sídlí v Greenville v Jižní Karolíně. V roce 2017 byla vyhlášena jako jedno z „nejlepších míst pro práci“ (Best Places to Work) v Jižní Karolíně. Společnost ScanSource se řadí na 647. místo v žebříčku Fortune 1000. Více informací naleznete na webových stránkách www.scansource.com.

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV nabízí v oblastech dálkově ovládané kamery, přepínačů, studiové kamery a ENG P2 vysoce kvalitní produkty a řešení pro zajištění hladkého provozu a vynikající poměr cena-výkon pro koncové uživatele. Řada profesionálních digitálních videokamer VariCam je zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication solutions nabízí nejlepší komunikační řešení včetně profesionálních skenerů, telefonických systémů a terminálových zařízení SIP.
  • Computer Product Solutions pomáhá mobilním pracovníkům zvýšit produktivitu se svou řadou plně odolných notebooků Toughbook, firemních tabletů Toughpad a elektronických prodejních systémů (EPOS). Panasonic Toughbook byl v roce 2016 evropským lídrem trhu odolných notebooků s tržním podílem 67 % a Panasonic Toughpad na trhu odolných tabletů s podílem 56 % (VDC Research, březen 2017).
  • Industrial Medical Vision poskytuje aplikace v různých segmentech, například zdravotnictví, biologických vědách, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje ucelená a OEM řešení mikrokamer. Koncoví uživatelé, systémoví integrátoři nebo distributoři si mohou vybrat ze široké škály řešení ucelených produktů a komponentů zobrazovací technologie.
  • Security Solutions včetně kamer a rekordérů pro sledování, video interkomů a alarmů.
  • Visual System Solutions zahrnuje projektory a profesionální displeje. Panasonic nabízí nejširší řadu vizuálních produktů a s tržním podílem 37,20 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource >5klm (FR16, duben 2015 – březen 2016, mimo 4K & digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global