Viveport přichází s novými benefity pro předplatitele i vyššími zisky pro vývojáře

Jediný program předplatného s VR zážitky na světě nabídne uživatelům nově i exkluzivní slevy, omezené nabídky i tituly zdarma. Nová cena 209 Kč zajistí až 22% nárůst zisků pro vývojáře.

Praha, 15. února 2018 – HTC VIVE™ dnes oznámilo, že obchod s virtuálními zážitky Viveport nabídne členům programu předplatného další benefity. Kromě možnosti hrát libovolných 5 titulů z katalogu virtuálních zážitků, které mohou každý měsíc obměnit, získají i exkluzivní slevy na nákup v obchodě a další zvýhodnění ve formě bezplatných her.

V programu předplatného je dnes více než 375 titulů včetně her Arcade Saga a Island 359, která hráče zavede do světa plného dinosaurů. Na své si přijdou i kreativní uživatelé pro které je připraveno dnes již ikonické malování v prostoru Google Tilt Brush nebo CAD modelář MakeVR.

Nové benefity

Předplatitelé získají každý měsíc přístup k exkluzivním nabídkám a slevám. K zahájení tohoto programu bude v prvním měsíci všem předplatitelům zaslána hra zdarma.

„Uživatelé i vývojáři si program předplatného v obchodě Viveport oblíbili,“ řekl Steiber. „Katalog VR zážitků v tomto programu nyní čítá přes 375 titulů, což představuje 600% nárůst ve srovnání s nabídkou, se kterou program startoval. Jsme rádi, že díky nové ceně můžeme nabídnout benefity i vývojářům, kteří mohou nyní očekávat až o 22 % vyšší zisk z titulu zařazeného v nabídce předplatného a také prostor pro marketing ve formě slev a exkluzivních nabídek.“  

Předplatné ve službě Viveport s novými benefity bude možné získat od 22.3.2018 za cenu 259 Kč měsíčně, což umožní až 22% nárůst zisků pro vývojáře. Stávající cena 209 Kč měsíčně se až do konce roku 2018 nezmění pro stávající uživatele ani pro ty, kteří vstoupí do programu předplatného před čtvrtkem 22.3.2018.

O systému virtuální reality HTC Vive™

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Vive přináší, díky nastavitelnému headsetu, dvěma bezdrátovým ovladačům s HD haptickou odezvou a preciznímu snímáním pohybu v rozsahu 360°, ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Zároveň systém umožňuje bezdrátové spojeníí s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému vás virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.htcvive.com.