Novým marketingovým ředitelem ve společnosti Mailkit se stal Robert Junek

Na nově vytvořenou pozici marketingového ředitele ve společnosti Mailkit nastoupil Robert Junek. Jeho úkolem bude vytvořit a realizovat komplexní marketingovou strategii pro tuzemský trh i zahraniční aktivity v rámci Evropy.

2016-01-25 16_39_33-Aplikace pro e-mail a SMS marketing _ Mailkit

“Mailkit v současné době pomáhá s e-mailovým řešením řadě velkých klientů v České republice i v zahraničí. Mým cílem tak bude pomoci dále rozšířit povědomí o značce v rámci vybraných trhů,” doplňuje Junek.

Před příchodem do Mailkitu pracoval ve společnosti Pet Center na pozici business development managera. Na starosti měl vybudování oddělení e-shopů. Zodpovídal také za online marketingové aktivity.

“Mám radost, že se nám do týmu podařilo získat tak zkušeného profesionála jako je Robert. Z pozice klienta zná naši společnost už řadu let a naše produkty už dlouhodobě využívá. To je pro nás ohromná výhoda a věřím, že i díky němu budeme nadále růst,” říká Jakub Olexa, ředitel společnosti.

Junek také v minulosti působil jako manažer konzultantů v online marketingové agentuře Effectix. První pracovní zkušenosti nasbíral na několika manažerských pozicích.

O společnosti Mailkit s.r.o.

Společnost Mailkit byla založena v roce 2005 a stala se jednou z předních českých firem poskytujících řešení pro e-mailový marketing a marketingovou automatizaci. Cílem společnosti Mailkit je vytvářet taková řešení, která zajistí maximální možnou míru doručení zpráv a zároveň nabídne profesionální technické zázemí, pokročilé možnosti tvorby e-mailových zpráv a jejich automatizace, včetně i napojení na firemní informační systémy.

Mailkit zajišťuje e-mail marketingové služby například pro Škoda Auto, Notino.cz, Lékárna.cz, A3 sport, mediální dům Mafra nebo společnosti Baťa a Pet Center a řadu dalších klientů, kteří technické řešení využívají plně vlastními silami i s pomocí marketingových agentur.

 

Kontakt pro média

Jan Novosad

Rubikon PR

tel: +420 606 057 539

email: jan.novosad@rubikonpr.cz