Eliška Jirovská v pozici nové ředitelky VMware v České republice a na Slovensku

Praha, 6. březen 2017 – VMware oznámil jmenování Elišky Jirovské do pozice nové country manažerky v České republice a na Slovensku. V této roli bude Eliška zodpovědná za realizaci strategií go-to-market, které povedou k růstu podnikání a expanzi zákazníků na rostoucím českém a slovenském trhu.

Eliška přináší přes deset let zkušeností v oblasti IT, přichází z Oracle Česká republika, kde pracovala jako Key Account Manager pro skupinu PPF. Eliška začala svou kariéru u společnosti Nemetschek a později se připojila k IBM a prošla několika manažerskými pozicemi.

„Jsem rád, že mohu uvítat Elišku Jirovskou jako novou ředitelku VMware pro Českou republiku a Slovensko. Díky svým bohatým zkušenostem bude pro VMware přínosem,” uvedl Shmulik Antebi, senior regional director VMware pro Středomoří and Východní Evropu. „V současné době jsme svědky obrovské digitální transformace, jejíž je VMware nedílnou součástí. Jsem přesvědčen, že Eliška bude úspěšně podporovat další rozvoj VMware na českém a slovenském trhu nejen v této oblasti,” dodal Shmulik Antebi. 

„Pracovat pro společnost VMware je pro mne velkou výzvou a těším se, že pomůžeme našim zákazníkům řídit transformaci společností díky nejnovějším technologiím. Věřím, že budu schopna využít svých dovedností a zkušeností, abych VMware pomohla dosáhnout obchodních cílů,“ komentovala své jmenování Eliška Jirovská.

O společnosti VMware 

VMware je přední světový poskytovatel softwaru pro komplexní digitální infrastrukturu. Nabídka společnosti v oblasti počítačů, cloudů, mobility, sítí a zabezpečení poskytuje dynamickou a efektivní základnu pro více než 500.000 zákazníků po celém světě za podpory ekosystému 75.000 partnerů. Společnost sídlící v Palo Alto v Kalifornii letos oslavuje dvacet let průlomových inovací pro podniky a společnost. Další informace naleznete na adrese https://www.vmware.com/company.html