Alzheimer centrum v Třebíči přivítá na přelomu roku dvě stovky nových klientů.

Díky celkové investici ve výši  130 mil. Kč od společnosti Delta Capital a. s. a privátního fondu INVEST GATE Funds SICAV a.s. vznikne i více než 100 pracovních míst.

/Praha, Třebíč 20. března 2018/ V budově bývalé třebíčské nemocnice vznikne nové Alzheimer centrum. Společnost Delta Capital a. s. a fond kvalifikovaných investorů INVEST GATE Funds SICAV a.s. do něj do konce roku společně  investují přibližně 130 mil. Kč již během měsíce března začne jeho celková rekonstrukce. Zařízení poskytne lůžka pro dvě stovky klientů a pro jeho provoz vznikne i více jak 100 pracovních míst. Objekt, který město investorovi odprodalo, bude provozován pod názvem Delta Senior Centrum.

Totální rekonstrukce bývalé třebíčské nemocnice, kterou město investorovi z oblasti private equity odprodalo, proběhne na celkových 8 tis. m2 plochy. Se zahájením provozu zdravotnického zařízení pro první klienty se počítá  počátkem příštího roku.

Komfortní, bezpečné a hlavně důstojné místo pro seniory, kteří potřebují odbornou péči, vznikne revitalizací bývalé městské nemocnice v Třebíči,“ říká Radim Pařík, spolumajitel, CEO a předseda představenstva Delta Capital a. s. a dodává: „V příjemném prostředí s domácí atmosférou poskytneme klientům pobytové sociální služby a zdravotně ošetřovatelskou péči na vysoké odborné úrovni tak, abychom podpořili jejich soběstačnost a aktivní život. V Delta Senior Centru pro ně bude pracovat více jak 100 kvalifikovaných odborníků. Rodinné příslušníky tak chceme ubezpečit o správné volbě domova pro své nejbližší.“

„Jednou ze strategií Naší strategií v rámci fondu je aktivní účast na projektech, které přináší přidanou hodnotu pro celou společnost. Kapitálový vstup do Alzheimer centra Třebíč  byl tedy z našeho pohledu ideální pro následný rozvoj fondu v rámci investic v oblasti zdravotnictví,“ říká Kristian Bašta, předseda investičního výboru INVEST GATE Fund SICAV a.s.

Posláním Delta Senior Centra je nabídnout důstojné prostředí i životní podmínky a aktivní život  pro jeho klienty. Citlivý a profesionální přístup personálu zajistí klientům kvalitní život ve vlídném domácím prostředí. Tím chceme ubezpečit rodinné příslušníky a blízké osoby o tom, že svým příbuzným a známým vybrali ten správný domov.

O INVEST GATE Funds SICAV a.s.

Fond kvalifikovaných investorů INVEST GATE Funds SICAV a.s. nabízí soukromým investorům inovativní strategii založenou         na dlouholetých zkušenostech profesionálního týmu v oblasti kapitálových trhů a znalostech alternativních investic. Primárně se zaměřuje na projekty v rámci České republiky.

O Delta Capital

Investiční skupina Delta Capital a. s. je dlouhodobě aktivní v oblasti private ekvity a venture capital. Zaměřuje se na projekty nejen v seed           či start-up fázi, ale také v tradičních oblastech, které mají vysoký obchodní potenciál. Skupina působí v několika evropských zemích a exportuje do více než 80 zemí světa. Doposud realizovala nákup a prodej společností v hodnotě stovek miliónů korun. Hlavní pilíře Delta Capital tvoří Document a IT Security, Medical, IT/služby a inovativní start-upy. Více naleznete zde.

O Delta Senior Centrum Třebíč

„Jsme ti, kteří chtějí.“ Delta Senior Centra jsou domovy se zvláštním režimem patřící do skupiny společnosti Delta Capital a. s. V příjemném prostředí s domácí atmosférou poskytujeme pobytové sociální služby a zdravotně ošetřovatelskou péči                 na vysoké odborné úrovni tak, abychom podpořili soběstačnost a aktivní život našich klientů. Náš přístup ke klientovi je profesionální, vnímavý a přátelský – hodný lidské důstojnosti. Více o centru http://deltaseniorcentrum.cz.

 

Kontakt pro média:         PR PA RT NE RS I Roman Pařík I rp@prpartners.cz I +420 777 236 267