Největší update v historii hry World of Tanks vychází dnes

World of Tanks 1.0 představuje celou řadu zásadních změn včetně zbrusu nové grafiky a hudebního doprovodu

21. března, 2018 — Dlouho se o verzi 1.0 mluvilo, psalo i spekulovalo. Nyní ten okamžik nastal a my můžeme s radostí oznámit, že hra World of Tanks dostává nejdůležitější, největší a nejzásadnější update ve své dosavadní historii.

Nový update World of Tanks 1.0 startuje v Evropě a severní Americe dnes a hráčům se představí současně i zbrusu nový engine Core, pod nímž hra na PC poběží. Totálně přepracované mapy – nyní jich je 29, předělaná bojiště, absolutně úžasný nový soundtrack, který jsme představili dokonce minulý týden naživo v pražském Divadle Archa a nová mapa Glacier.

Nový update 1.0 vychází v partnerství se společností Intel Corporation, což znamená především technologický pokrok a výrazné vylepšení herního zážitku.

“Aktualizace 1.0 zlepšuje základní technologii hry a zavádí in-house vyvinutý Core engine,” řekl Miloš Jeřábek, vývojový ředitel PC World of Tanks. “Díky tomu jsme nyní schopni zdokonalit nejen celou hru, ale také zajistit, aby World of Tanks byla v nadcházejících letech stále zábavnou a dokonalou hrou.”

“Společnost Intel se zavázala řídit technické inovace v herním byznysu,” říká Michelle Chuaprasert, ředitelka programů a iniciativ pro vztahy s vývojáři společnosti Intel Corporation. “Vylepšení, které společnost Wargaming v novém rozšíření World of Tanks představila, představují zcela novou generaci herních zážitků na PC.”

Update 1.0 je jednoznačně největším krokem ve vývoji hry a je proto důvod pořádně oslavovat. Současně s vydáním nového rozšíření tak zahajujeme dvoutýdenní oslavu nazvanou Grand Extravaganza. Od 23. března do 6. dubna mohu hráči získat mnohem více herních bonusů a stejně tak i ceny od společnosti Intel.

Společně s větší vizuální věrností, aktualizace 1.0 přidává zbrusu nový hudební doprovod. Každá lokace ve hře dostává svoje vlastní téma, které dokonale rezonuje s jeho nastavením a vytváří tak jedinečnou atmosféru pro každé bojiště. Hudební soundtrack vydává společnost Sony Music

Společně s větší vizuální věrností, aktualizace 1.0 přidává zcela nový dynamický zvukový doprovod. Každé umístění ve hře dostane své vlastní téma, které rezonuje s jeho nastavením a vytváří tak jedinečnou atmosféru pro každé bojiště. Vydáno společností Sony Music Enternatiment. Oficiální soundtrack bude k dispozici zdarma na všech hudebních platformách.

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 15 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.

http://www.wargaming.com