Intersnack uzavřel kontrakt na dodávku cloudového řešení Infor

Výrobce celé řady produktů, včetně např. Bohemia Chips, zvolil Infor pro podporu digitální transformace a přesun velkoobchodních aktivit do cloudu

PRAHA, 28. března 2018Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s cloudovou funkcionalitou, dnes oznámil, že Intersnack, evropský dodavatel a vlastník více než 20 známých potravinářských značek včetně Bohemia, Chio a POM-BÄR, uzavřel se společností Infor 10letý kontrakt na dodávku cloudového řešení v hodnotě několika milionů dolarů. Projekt, který se dotkne téměř každého podnikového procesu a všech značek v celé Evropě, bude postaven na strategii digitální transformace a vybudování moderní platformy k zajištění dalšího rozvoje firmy. Součástí kontraktu bude implementace odvětvově-specifické sady řešení Infor CloudSuite Food & Beverage společně s dalšími 18 systémy Infor.

V rámci projektu dojde k nahrazení 17 různých stávajících ERP systémů, z nichž většina pochází od společností SAP a Oracle. Řešení Infor bude obsahovat všechny hlavní aplikace, včetně ERP, řízení lidských zdrojů a talentového managementu, finančního řízení, řízení rizik, řízení výdajů, řízení výkonnosti, business intelligence, údržby podnikového majetku, CRM, správy nákupu, a řízení dodavatelského řetězce.  

Infor byl zvolen na základě výběrového řízení, kde přesvědčil především svým know-how v oblasti cloudu, schopností dodat řešení v decentralizovaném prostředí a kapacitou pro podporu digitální vize společnosti Intersnack. Významné reference a detailní funkcionalita v potravinářském a nápojářském odvětví společně s inovativní strategií digitální transformace a umělé  intelligence (AI) byly dalšími důvody vítězství v projektu.

S více než 20 dobře známými značkami a širokou škálou produktů na trhu slaných snacků se partnerství Intersnack se společností Infor se zaměří především na standardizaci a harmonizaci globálních procesů v každém aspektu podnikového řízení. Očekává se také, že vybudování moderní, digitální a škálovatelné platformy pomůže s rychlým začleněním dalších značek, které Intersnack v budoucnu získá formou akvizice.

„Tento důležitý kontrakt posiluje naše vedoucí postavení v oblasti podnikových cloudových aplikací a demonstruje naši schopnost podporovat digitální transformaci podniků s využitím odladěných, odvětvově-specifických a škálovatelných aplikací,“ řekl Stephan Scholl, prezident společnosti Infor. „Byli jsme vybráni na základě dostupnosti našich aplikací na cloudové platformě a těšíme se na další, úspěšný rozvoj partnerství. S naším týmem pro digitální transformaci v dceřiné firmě H&L Digital a řešením Infor Coleman postaveným na umělé inteligenci (AI) již nyní diskutujeme, jak posunout projekt do další fáze, a poskytnout tak Intersnack ucelený rámec pro inovaci a expanzi na nové trhy.“   

„Jako vedoucí dodavatel na svém trhu potřebujeme využívat nejinovativnější postupy, abychom mohli dosáhnout svým obchodních cílů, a technologie jsou jejich základním pilířem,“ řekl Maarten Leerdam, výkonný ředitel Intersnack. „Při výběru nového partnera pro podporu digitalizace našeho podnikání se Infor stal jasným vítězem, zejména díky šířce a hloubce aplikačních funckionalit, cloudové platformě a pozoruhodné vizi digitální transformace a umělé inteligence. Těšíme na dobu, až budeme moci využívat všech nových technologií k inovaci a dalšímu rozvoji.“      

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. Se 16 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji. Pro více informací navštivte www.infor.com.