Kategorii Módní doplňky v soutěži ShopRoku od Heureka ovládl eshop Snapbacks.cz

Praha, 28. března 2018–V kategorii Módní doplňky v soutěži ShopRoku za rok 2017 získal Cenu kvality eshop Snapbacks.cz zaměřený na streetwearovou (tzv. pouliční oblečení) módu. Nedávné vyhlášení proběhlo v prostorech Jatka 78 v pražských Holešovicích. Nejlepší eshopy byly oceňovány již podeváté srovnávačem cen a nákupním portálem Heureka. Eshop Snapbacks.cz si polepšil oproti předešlému ročníku, kdy skončil ve své kategorii na druhé příčce. Majitelé eshopu dávají zásluhy zejména své silné zákaznické podpoře, na které si zakládají a soustavně ji budují.

Snapbacks.cz se umístil na prvním místě v podkategorii Módní doplňky, která je spolu s Oblečením a Obuví součástí kategorie Móda a doplňky. Vedení e-shopu, zejména pak ředitel Petr Gürth a idea keeepr Robert Glos, má z ocenění velkou radost z velké míry také proto, že se jedná o Cenu kvality, která je výsledkem zákaznického hodnocení. „Je to pro nás opravdu cenné, protože jde o reálná hodnocení reálných lidí, kteří u nás nakoupili. Je to pro nás ujištění, že jdeme správnou cestou,“ říká Petr Gürth, ředitel Snapbacks.cz.

Zákazník na prvním místě

Vedení eshopu Snapbacks.cz připisuje úspěch projektu v soutěži kvalitní zákaznické podpoře. „Důležité pro nás v loňském roce bylo posílení oddělení zákaznické podpory. Díky tomu je možné nás kontaktovat v podstatě nonstop mailem, telefonem, na webu nebo i na sociálních sítích a my zpravidla odpovídáme během chvilky. Právě nezvykle krátkou reakční dobu si hodně zákazníků cení. Chceme aby zákazníci z nakupování měli zážitek, školíme personál tak, aby jim byl schopen co nejlépe pomoci a vybrat pro konkrétního zákazníka vždy to nejvhodnější zboží,“ vysvětluje Petr Gürth, ředitel Snapbacks.cz.

Od kšiltovky po kompletní outfit

Značka Snapbacks.cz působí na českém trhu již od roku 2011, byla založena dvěma nadšenci do čepic snapback (čepice s rovným kšiltem a nastavitelnou velikostí) Robertem Glosem a Petrem Gürthem. Eshop se zpočátku zaměřoval pouze na tyto čepice, postupem času se k nim však přidaly také další kousky oblečení a obuvi ve stylu steetwear (tzv. pouliční oblečení), a tak je v současnosti možné se zde obléci od hlavy až k patě. Snapbacks.cz provozuje také kamenný obchod s názvem Senovážná 6 v Praze, který se může pyšnit největším množstvím vystavených kšiltovek u nás.

ShopRoku letos ocenil nejlepší eshopy již podeváté

První ročník soutěže ShopRoku pořádané srovnávačem cen Heureka oceňoval nejlepší eshopy za rok 2009, letošní ročník byl devátý v pořadí a ceny byly udělovány nejlepším eshopům za uplynulý rok 2017. V soutěži je možné získat tři druhy cen – Cena kvality, Cena popularity a Cena Heureky. Cenu Heureky uděluje porota a zaměřuje se na výjimečné eshopy s neobvyklým příběhem. Cena popularity je udělována na základě hlasování internetových uživatelů, kteří mohou dát hlas svému nejoblíbenějšímu eshopu. Cena kvality je udělována na základě zkušenosti s nákupem v eshopech a zapojeny jsou všechny eshopy využívající službu Heureka Ověřeno zákazníky a jsou držiteli certifikátu této služby. Vítězové jsou vyhlašování ve 13 kategoriích a 42 podkategoriích.

O Snapbacks.cz

Snapbacks.cz je internetový obchod zaměřený na streetwearovou módu který založili v roce 2011 Petr Gürth a Robert Glos. Zatímco původní sortiment zahrnoval zejména originální modely kšiltovek tzv. snapbacks, v současnosti je možné zde zakoupit nejrůznější kousky oblečení i obuvi. V roce 2014 začal Snapbacks.cz spolu se slovenským eshopem Streetsportline.sk prodávat zboží v kamenné prodejně Senovážná 6 v Praze.