EET EUROPARTS – nový distributor Zebra Technologies

PRAHA – 12. dubna 2018 – Společnost Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), výrobce robustních mobilních počítačů, čteček čárových kódů a tiskáren čárových kódů, nově spolupracuje se společností EET EUROPARTS, největším evropským distributorem kamerových systémů a náhradních dílů a příslušenství pro počítače, tiskárny a mobilní telefony. Rozšiřuje tak svou síť autorizovaných distributorů v rámci programu Zebra Partner Connect.

EET EUROPARTS vlastní 32 kanceláří ve 25 zemích, kde zpracovává ročně více než 900 000 zakázek. Logistické centrum sídlí v Dánsku, odkud je distribuována prodejcům a koncovým uživatelům většina zařízení. Centrum disponuje moderními technologiemi, a to od bezpečnostních kamer a zabezpečovacích systémů až po robotizované balicí, skladovací a manipulační stroje.

EET EUROPARTS je vlastníkem řady ocenění, např. EMEA Channel Awards, European Business Award a dalších.

„Nové spolupráce se společností Zebra Technologies si velmi vážíme. Současně pociťujeme obrovský závazek, neboť naší filozofií je maximální spokojenost všech našich zákazníků a partnerů. S tím jde ruku v ruce dokonalá znalost produktového portfolia Zebra Technologies, pravidelné využívání vysoce spolehlivých IT nástrojů napříč všemi prodejními a logistickými procesy a samozřejmě i vysoká míra zodpovědnosti, kterou se nebojíme převzít,“ říká Jan Bartoš, výkonný ředitel společnosti EET EUROPARTS, s.r.o.

„Rozšiřováním sítě spolehlivých distributorů posilujeme naše obchodní aktivity na českém i slovenském trhu, abychom s našimi partnery přinášeli zákazníkům řešení, která usnadní jejich práci zejména v oblastech výroby, logistiky a maloobchodu. Právě díky posílené distribuci budou naši partneři schopni pružněji reagovat na poptávku a lépe časovat své projekty,“ dodává Kateřina Klosová, regionální manažerka partnerského prodeje společnosti Zebra Technologies.

DALŠÍ INFORMACE

Fotografie jsou umístěny zde:

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/39555445730/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/41321787132/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/41321786302/sizes/l

Více informací na stránkách Zebra Technologies

Účet společnosti Zebra Technologies na Facebooku

Účet společnosti Zebra Technologies na LinkedInu

Účet společnosti Zebra Technologies na Twitteru – @ZebraTechnology

Webové stránky EET EUROPARTS: https://cz.eetgroup.com/

Linkedin: https://cz.linkedin.com/company/eet-europarts-s-r-o-

O společnosti Zebra Technologies
Zebra (NASDAQ: ZBRA) umožňuje firmám, aby se staly stejně chytré a propojené jako svět, ve kterém žijeme. Informace v reálném čase – získané z vizionářského řešení zahrnující hardware, software a služby – poskytují organizacím konkurenční výhody, které potřebují, aby zjednodušily postupy, věděly více o svém byznysu a podporovaly své pracovníky v terénu na cestě k úspěchu v dnešním světě, kterému vládnou data.