Řada monitorů ZOWIE by BenQ RL pro eSport nyní i pro PlayStation 4

Praha 30. 4. 2018 – Společnost BenQ dnes oznámila, že na základě licenčního partnerství se Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) budou monitory ZOWIE by BenQ řady RL pro eSport vyladěny pro použití s konzolí PlayStation®4 (PS4™). Řada, která bude první řadou monitorů s oficiální licencí od SIEE, přispěje k posílení zážitků z eSportu na PS4, umožní maximální herní zážitek díky reakční době bez prodlevy a zajistí lepší viditelnost při hraní.

Od samotného počátku byla produktová řada ZOWIE by BenQ vyhrazena vývoji takových zařízení pro eSport, která by umožnila soutěžním hráčům co nejlépe využít jejich schopností. Monitory ZOWIE by BenQ pro eSport často používají nejen profesionální hráči, ale také organizátoři turnajů, zejména díky jejich okamžité odezvě bez prodlevy, technologii Color VibranceTM, která pomáhá hráčům rozlišit malé cíle od pozadí pro snadné sledování, i technologii Black eQualizerTM, která zlepšuje viditelnost ve tmavých scénách.

Řada RL monitorů ZOWIE by BenQ zahrnuje pět modelů: RL2455, RL2455T, RL2460, RL2755 a RL2755T. Více informací o produktech zjistíte na oficiálních webových stránkách značky ZOWIE by BenQ. Také si můžete prohlédnout videa k době odezvy a viditelnosti. A zůstaňte naladěni na sociální sítě PlayStation Europe a ZOWIE, kde najdete informace o dostupnosti ve vašem regionu.

* Trh Sony Interactive Entertainment Europe zahrnuje následující státy:

Rakousko, Bělorusko, Belgie, Bosna, Bulharsko, Chorvatsko, Kyperská republika, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Maďarsko, Island, Irsko, Itálie, Lotyšsko, Lichtenštejnsko, Litva, Lucembursko, Malta, Černá Hora, Nizozemsko, Nový Zéland, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Ruská federace, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Jižní Afrika, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina a Spojené království.

O značce ZOWIE

ZOWIE se věnuje vývoji profesionálních periferií pro eSport stvořených pro maximální výkon předních světových hráčů. Od roku 2008 je známou nejen na asijských trzích jako přední výrobce herního vybavení. Od roku 2015 ve spojení s BenQ přináší portfolio eSport zařízení, jako jsou monitory, myši a další.

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední světový dodavatel inovativních řešení a technologií, byla založena s dlouhodobou vizí „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life“). Jejím cílem je zlepšovat a obohacovat všechny aspekty života uživatelů. Zaměřuje se proto na věci, na kterých dnes lidem nejvíce záleží – životní styl, podnikání, péče o zdraví a vzdělání, to vše s vidinou umožnit lidem lépe žít, být efektivnější, zdravější a vzdělanější. Široké portfolio nabízených produktů zahrnuje digitální projektory, monitory, interaktivní velkoformátové displeje, mobilní telefony, reproduktory, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní výpočetní zařízení a osvětlení.  V duchu motta “Protože na tom záleží”.