Broker Consulting slaví 20 let: Poznejte svou finanční budoucnost a vyhrajte iPad

Praha, 2. května 2018 Taky byste chtěli vědět, co vás v budoucnu čeká? Věšteckou kouli sice nemáme, ale díky turnaji FinGR Play si můžete vyzkoušet finanční hospodaření typické české rodiny po dobu 30 let a zjistit, zda i v budoucnu zvládnete mít vyrovnaný rozpočet. Ti, kteří získají nejvyšší bodové skóre, mohou vyhrát iPad či jednu z dalších 59 cen. Klání se koná od 1. do 31. května a pořádají ho Broker Consulting ve spolupráci s obecně prospěšnou společností ABC finančního vzdělávání.

V květnu jedna z největších finančně-poradenských společností na českém a slovenském trhu, Broker Consulting, slaví 20 let od svého založení. Výročí se rozhodla oslavit netradičně finančním turnajem ve finanční hře FinGR Play určeném pro širokou veřejnost starší 18 let. Informace o hře a cenách najdou zájemci na microsite http://20let.bcas.cz/.

„Rozhodli jsme se, že naše výročí oslavíme formou, která ctí náš obor a věnuje se tomu, za co dvacet let bojujeme: za vyšší finanční gramotnost a zodpovědné  finanční plánování,“ vysvětluje Jan Lener, ředitel komunikace Broker Consulting, a dodává: „Princip hry FinGR Play je založen na tom, že jednotliví hráči se starají o rodinný rozpočet typické české rodiny po dobu třiceti let. Tedy simulují reálnou situaci včetně nenadálých situací, ztrát a výnosů z finančních produktů.“

Turnaj se bude hrát on-line na stránce www.FinGRplay.cz, kam se každý z účastníků musí přihlásit pomocí unikátního kódu, který obdrží na zadaný e-mail po registraci přes microsite http://20let.bcas.cz/. Cílem je získat co nejvyšší bodové skóre. Šedesát nejlepších obdrží věcné ceny, mezi něž patří iPad od Apple, kávovary Nespresso, poukázky na zboží či reklamní předměty Broker Consulting. Každý z účastníků pak dostane také elektronickou verzi knihy Jiřího Brabce Finanční gramotnost: srozumitelně a bez překážek.

Hra FinGR Play slouží ke zvyšování finanční gramotnosti jak široké veřejnosti, tak i pro školení ve vzdělávacích zařízeních. Stojí za ní obecně prospěšná společnost ABC finančního vzdělávání, finančně ji podpořili Broker Consulting a Generali Investment, zaštítila ji Pracovní skupina pro finanční vzdělávání, odbor vnitřního trhu Ministerstva financí a podpořili ji Aliance proti dluhům, odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra a Ministerstvo školství. Kromě on-line verze je od roku 2013 k dispozici i desková verze pod názvem Peníze navíc.

 

O společnosti Broker Consulting

Broker Consulting je jednou z největších poradenských společností na českém a slovenském trhu v oblasti financí a realit. Od roku 1998 získala důvěru více než 600 000 klientů. Poskytuje také služby přes 4 000 firmám. Služby společnosti Broker Consulting poskytuje přibližně 1 500 finančních konzultantů ve více než 100 klientských centrech a kancelářích. Společnost přinesla na český a slovenský trh řadu inovací. Jednalo se například o investice do otevřených podílových fondů se zamykáním zisků nebo unikátní produkty  životního dopojištění, které umožňují pojistit smrt a invaliditu za zlomek obvyklých cen. Broker Consulting rovněž ve spolupráci s mBank vytváří síť franšízových poboček pod názvem OK POINT, kterých je aktuálně otevřeno 38. Více na www.bcas.cz a na www.okpointy.cz. Navštivte také náš Facebook a LinkedIN Broker Consulting a Facebook a LinkedIn OK POINTů.