Dinosauři z Jurského světa útočí na hračkářství Sparkys a Bambule

Praha, 3. 5. 2018 – Pozor! Dinosauři právě zaútočili na hračkářství Sparkys a Bambule. Fandové Lega mají výjimečnou příležitost pořídit si Lego stavebnice Jurský svět jako první. Stavebnice s figurkami prehistorických tvorů jsou nyní v Česku exkluzivně v prodeji pouze v síti obou prodejen. Pro všechny nedočkavce je tu zároveň soutěž o vstupenky na předpremiéru filmového trháku Jurský svět: Zánik říše, a to pro celou školní třídu.

Fanoušci veleúspěšného filmu Jurský svět se v červnu konečně dočkají pokračování s podtitulem Zánik říše. Tentokrát půjde o hrozbu vyhynutí dinosaurů, kterému se lidstvo bude snažit za každou cenu zabránit. A protože děti dinosaury milují, značka Lego pro ně vytvořila speciální stavebnici s postavičkami široce oblíbených jurských příšer, které se ve filmu objeví. V kolekci tedy nechybí jeden z největších suchozemských predátorů všech dob – tyranosaurus rex, opeřený dravec velociraptor, ještěr se dvěma „hřebeny“ dilophosaurus či pteranodon, jeden z nejznámějších ptakoještěrů. Stavebnici Jurský park s dinosauřími figurkami lze nyní až do 8. června, tedy ještě před premiérou filmu, exkluzivně zakoupit v hračkářstvích Sparkys a Bambule.

Po celé republice současně probíhá soutěž o vstupenky pro celou školní třídu na slavnostní předpremiéru filmu Jurský svět: Zánik říše, která se uskuteční 20. června. Pro zařazení do soutěže stačí natočit a zaslat na adresu info@sparkys.cz krátké vtipné video vypovídající o motivaci soutěžícího k výhře. Vítěz si navíc může vybrat kino, do kterého se s celou třídou na filmovou předpremiéru vypraví. Přesná pravidla soutěže jsou popsána na webech www.sparkys.cz a www.bambule.cz. Soutěž končí 31. května.