Užijte si jaro bezbolestně s hojivými náplastmi Cosmos

Praha 15. května 2018 – Jaro je v plném proudu a slunečné počasí přímo vybízí k nejrůznějším venkovním aktivitám, jako jsou výlety na kole nebo na kolečkových bruslích. Ani ostříleným sportovcům se ale čas od času nevyhne odřené koleno nebo jiný menší úraz. S Cosmos® náplastmi Na drobná poranění od HARTMANN – RICO vás ale nic z toho nepřekvapí. Díky praktickému balení s nůžkami je navíc můžete mít kdykoli po ruce.

„Ke snadnému hojení drobných poranění, jako jsou odřeniny nebo menší povrchové rány, velmi přispívá vlhký způsob jejich ošetření,“ říká Luděk Ogoun, Brand Manager společnosti HARTMANN – RICO, a dodává: „Náplast Cosmos® Na drobná poranění má po celé ploše hydrokoloidní materiál, který vytváří na ráně vlhké mikroklima, urychlující hojení vlhkým způsobem.“

Hydrokoloidní náplast na drobná poranění je k dostání nedělená, dle potřeby ji tak můžete odstřihnout do libovolného tvaru a velikosti. Nemusíte se bát ponechat ji na ráně i několik dní, chrání před bakteriemi, je voděodolná, takže s vámi přežije i pobyt ve vlhkém prostředí. Stav poranění navíc máte neustále pod kontrolou – celá lepivá část je vyrobena z průsvitného materiálu. Ve chvíli, kdy je potřeba ji vyměnit, začne se náplast sama uvolňovat.

Cosmos® náplasti Na drobná poranění koupíte v lékárnách nebo na www.lekarnahartmann.cz za 112 Kč. Naleznete zde i další sortiment Cosmos® hydrokoloidních náplastí na poranění, jako jsou puchýře či popáleniny.

Společnost HARTMANN – RICO

Společnost HARTMANN – RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti PAUL HARTMANN AG do tehdejšího podniku Rico Veverská Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v Heidenheimu v Německu. Více než 20 let působí HARTMANN – RICO také na území Slovenska se sídlem v Bratislavě. HARTMANN – RICO zaměstnává celkově více než 1 650 zaměstnanců.