Přední česká IT firma S&T CZ zvolila PRAM Consulting

Praha, 16. května 2018 – Předního českého systémového integrátora S&T CZ nově mediálně zastupuje agentura PRAM Consulting. V rámci spolupráce se agentura zaměří zejména na aktivity v oblasti media relations a budování značky.

Společnost S&T CZ poskytuje služby s přidanou hodnotou napříč celou oblastí informačních technologií a podnikových IT infrastruktur. Na českém trhu působí od roku 1991 a s více než 250 IT experty v pobočkách v sedmi městech České republiky dnes obsluhuje rozsáhlé portfolio významných středních a velkých podniků a institucí státní správy a samosprávy. S&T CZ je součástí nadnárodní skupiny S&T AG operující ve více jak 25 zemích světa, kotované na frankfurtské burze, kde je významnou součástí prestižního TecDAX indexu. Mezi stěžejní služby S&T CZ se řadí dodávky a provoz komplexních řešení podnikového IT, řešení a služby v oblastech bezpečnosti IT, Průmyslu 4.0 a IoT, a široká nabídka v oblasti datových center a cloudových služeb. S&T CZ poskytuje také řadu konzultačních služeb a outsourcing IT podpory.

„Tým agentury PRAM Consulting nás přesvědčil svými dlouholetými zkušenostmi, referencemi z oblasti informačních technologií a znalostí naší problematiky i trhu. S jeho pomocí chceme posílit povědomí o naší společnosti a získat nové příležitosti k prezentaci našich produktů a služeb,“ uvedl Miroslav Bečka, generální ředitel a jednatel společnosti S&T CZ.

„Věřím, že naše bohaté zkušenosti a dlouhodobá orientace na segment IT budou pro značku S&T CZ přínosem,“ dodává Patrik Schober, Managing Partner v agentuře PRAM Consulting. „Disponujeme zkušeným týmem odborníků na komunikaci firem z oblasti IT, který může využít určité synergie ve prospěch propagace S&T CZ,“ dodává.

O společnosti PRAM Consulting

PRAM Consulting s.r.o. je agenturou s mnohaletými zkušenostmi v oblasti public relations, marketingu a podpory prodeje. PRAM Consulting je členem Asociace Public Relations Agentur – APRA a v roce 2009 se stala součástí celosvětového sdružení nezávislých PR agentur, Worldcom PR Group. PRAM pravidelně prochází certifikací Consultancy Management Standards. Společnost působí na českém a slovenském trhu, své služby však zajišťuje i v dalších evropských regionech prostřednictvím svých zahraničních partnerů. Další informace: www.pram.cz

O společnosti S&T CZ

Společnost S&T CZ je jedním z největších systémových integrátorů v České republice, disponuje zde týmem více jak 250 odborníků a má pobočky v sedmi městech. Firma je součástí nadnárodní skupiny S&T AG, předního evropského dodavatele IT řešení a služeb s více jak 3700 spolupracovníky zastoupeného v 25 zemích zejména střední a východní Evropy a regionu DACH (německy mluvící země). Centrála S&T AG sídlí v Rakousku, s akciemi společnosti se obchoduje na frankfurtské burze. Do tuzemské skupiny S&T rovněž patří dodavatel lékařské techniky S&T Plus.

S&T CZ navrhuje, dodává a provozuje informační systémy a poskytuje řešení a služby v oblasti informačních technologií. Zaměřuje se zejména na výrobní podniky, utility, finanční instituce, obchodní organizace a veřejnou správu. K dlouhodobým klíčovým zákazníkům společnosti patří například ŠKODA AUTO a.s.; Komerční banka, a.s.; Česká spořitelna, a.s.; Citibank Europe plc, organizační složka; innogy Česká republika a.s.; J & T BANKA, a.s.; Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR; Ministerstvo obrany ČR; Ministerstvo zemědělství ČR; Ministerstvo pro místní rozvoj ČR a další. Více informací na www.sntcz.cz.