CHILLICOM zajišťuje produktové PR pro CyberPower

Praha, 17. května 2018 – Agentura Chillicom převzala odpovědnost za produktové PR společnosti CyberPower, která je výrobcem záložních napájecích zařízení. Chillicom se bude soustředit zejména na mediální poradenství, vyhledávání mediálních příležitostí pro produktové PR, úzkou spolupráci s novináři a na tvorbu komunikačních materiálů. Produktové řady výrobků CyberPower zahrnují systémy pro SOHO, SMB ale i pro podnikové využití. V České republice a na Slovensku produkty CyberPower distribuují společnosti eD system, SWS a Westech.

„Rozhodli jsme se podpořit naše obchodní partnery tím, že přiblížíme naše produkty a jejich význam široké veřejnosti formou recenzí a tematických článků v médiích. Na základě referencí a výsledků jsme si vybrali za partnera PR agenturu CHILLICOM,“ uvedl Aleš Hill, Country Manager Česká republika, Slovensko a Maďarsko.  

Jsme potěšeni, že si nás společnost CyberPower vybrala ke spolupráci. Od klientů víme, že jim naše produktové PR přináší reálné zvýšení povědomí o značce a současně se zvedá prodej,“ dodává Karel Kapinus, ředitel a majitel PR agentury Chillicom.

O společnosti CyberPower

CyberPower je dodavatel profesionálních řešení pro zálohování napájení. Dodává spolehlivé záložní napájecí zdroje, aplikace pro správu napájení a příslušenství pro stolní počítače, pracovní stanice, servery a počítačové sítě. Společnost CyberPower má zastoupení v Evropě, Severní Americe, Asii a Rusku. CyberPower je druhým největším dodavatelem pro maloobchodní segment v Severní Americe. Další informace o společnosti CyberPower a jejích produktech naleznete na internetových stránkách:

http://www.cyberpower.com a videokanále https://www.youtube.com/user/MyCyberPower

O společnosti Chillicom

Chillicom s.r.o. je ryze českou agenturou, která pracuje jak pro nadnárodní, tak i pro tuzemské společnosti. Kreditem managementu jsou bohaté zkušenosti získané dlouholetým působením v médiích, PR a marketingu. Samotný tým agentury tvoří profesionálové, za něž hovoří úspěšně realizované komunikační kampaně. Své služby poskytuje klientům napříč oborovým spektrem, zejména pak zákazníkům z oblasti informačních technologií, mediální zábavy a spotřebního zboží. Více informací je k dispozici na webových stránkách společnosti www.chillicom.cz