Zebra Technologies představila moderní designovou tiskárnu na karty, která se vejde kamkoliv

Nové intuitivní tiskárny mají revoluční design, jsou vybaveny bezpečnostními prvky příští generace a umožňují jednoduchou obsluhu

PRAHA – 24. května 2018 –  Společnost Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), lídr na trhu robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami umožňujícím podnikům mnohem lepší přehled v reálném čase, uvedla na trh novou generaci chytrých tiskáren na karty včetně softwarového řešení přinášející vysoce kvalitní potisk karet. Tiskárny ocení firmy působící v oblasti retailu, bezpečnosti, horeca, financí či společnosti zabývající se vzděláváním.

Oceněný designový tým firmy Zebra Technologies vytvořil tiskárny řady ZC100 a ZC300, aby změnil podobu tradičních tiskáren karet a uvedl na trh řešení, které přinese zákazníkům maximální komfort při obsluze tiskárny; od jejího počátečního nastavení až po výměnu pásek při jejím čištění a samozřejmě celkové obsluze.

Společnost Zebra také představila software CardStudio 2.0, kompletní softwarové řešení, které je ideální pro vytváření a vysoce kvalitní potisk identifikačních karet, jako jsou zaměstnanecké karty, přístupové karty pro vstup do budov, členské karty, karty pro bezpečné štítkování potravin, registrační či členské karty apod. Samotná softwarová aktualizace je velmi snadná.

Kartové tiskárny řady ZC100 a ZC300 mají jedinečný průmyslový design s nejtenčím profilem a malou výškou, proto mohou být instalovány v prostředí s omezeným prostorem, například pod počítačem nebo se dají umístit na poličku. Mají také přizpůsobitelné kryty, které zákazníkům umožňují kustomizovat tiskárny v rámci korporátního designu, což je ideální pro maloobchodní prodejny nebo podniky, pro které je důležitá identita značky.

Tiskárny jsou vybaveny pokročilým podavačem karet, který se automaticky přizpůsobuje tloušťce každé karty, takže není nutné tiskárnu nastavovat pro různé typy karet. Praktický křídlový otvor pro vsunutí karty a nová konstrukce dvířek pásky zjednodušují proces vsunování a vysunování, tedy celkovou obsluhu tiskárny.

Bezpečnostní funkce umožňují uzamknout kryt tiskárny a brání tak pokusům otevřít zásobník s kartami a jejich krádežím. Tiskárny jsou také vybaveny firewall bránami pro jejich autentizaci i autentizaci uživatele a vysokým stupněm šifrování, které pomáhají chránit citlivá data v prostředích, kde je jejich bezpečnost důležitá, jako je tomu u finančních institucí.

Nové kartové tiskárny jsou podporovány Print DNA, unikátní sadou nástrojů pro vývojáře, která umožňuje vynikající kvalitu tisku díky lepšímu výkonu, zjednodušené vzdálené správě a snadnější integraci mezi další tisková zařízení. Tiskárny nabízejí také více možností připojení včetně Wi-Fi.

Prémiová kartová tiskárna ZC350, která je součástí řady ZC300, nabízí vyšší úroveň rychlého tisku, kódování čipových karet a tři nové pásky. Pásky od společnosti Zebra obsahují zabudované inteligentní čipy, které automaticky komunikují s přístrojem, poznají, jaký typ média se používá a kolik médií je zásobováno. Každá nová páska se zaměřuje na klíčové potřeby zákazníků, jako je zabezpečení, robustnost a speciální efekty, a to tím, že nabízí překryvné panely s vysokou odolností, aby odolaly poškození, a umožňuje aplikovat vodoznak, který zabraňuje vytváření padělků. Je možné využít také metalické/3D prvky, které vylepšují design karty a jsou např. určeny pro VIP karty apod.

Tiskárny karet ZC300 a ZC350 jsou vybaveny grafickým a uživatelsky přívětivým barevným LCD displejem podporujícím 10 jazyků a novým otočným modulem, který umožňuje oboustranný tisk.

Keith LeFebvre, viceprezident skupiny Specialty Printing Zebra Technologies

„Společnost Zebra Technologies přišla na trh průmyslových tiskáren s revoluční technologií. Řada ZC100/ZC300 má výjimečný design, který je podpořen průkopnickými technologickými funkcemi. Modely ZC100, ZC300 a ZC350 umožňují jednoduchý, rychlý, bezpečný a kvalitní potisk karet. Nové tiskárny a softwarová řešení od společnosti Zebra přináší podnikům moderní tiskové řešení, které jim pomůže k růstu, optimalizaci produktivity zaměstnanců a provozních nákladů a ke zvýšení spokojenosti zákazníků.“

DALŠÍ INFORMACE

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/42271687032/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/42318397161/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/40512001980/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/40511994880/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/42318388451/sizes/l

Více informací na stránkách Zebra Technologies

Účet společnosti Zebra Technologies na Facebooku

Účet společnosti Zebra Technologies na LinkedInu

Účet společnosti Zebra Technologies na Twitteru – @ZebraTechnology

O společnosti Zebra Technologies
Zebra (NASDAQ: ZBRA) umožňuje firmám, aby se staly stejně chytré a propojené jako svět, ve kterém žijeme. Informace v reálném čase – získané z vizionářského řešení zahrnující hardware, software a služby – poskytují organizacím konkurenční výhody, které potřebují, aby zjednodušily postupy, věděly více o svém byznysu a podporovaly své pracovníky v terénu na cestě k úspěchu v dnešním světě, kterému vládnou data.