Nový tarif Internet ULTRA HD od O2 nabídne rychlost 250 Mb/s

“Pokračujeme ve zkvalitňování našich služeb a v nasazování nových technologií v síti. Díky tomu jsme vyvinuli nový vysokorychlostní tarif pevného internetu HD. Zákazníkům O2 tak nyní můžeme nabídnout tarif ULTRA HD s nejvyšší dostupnou rychlostí stahování 250 Mb/s,” podotýká Peter Novák, ředitel pro fixní služby společnosti O2 s tím, že i v tomto případě bude kvalita každé internetové přípojky hlídána online.

Tarif Internet ULTRA HD je určen zákazníkům, kteří potřebují ultrarychlé fixní připojení s promptní odezvou. A to ať už se jedná o zákazníky s velkým počtem připojených zařízení v domácnosti, o ty, kteří stahují velké objemy dat, fanoušky hraní her po síti nebo o zákazníky, kteří chtějí nejkvalitnější a nejrychlejší internetové připojení.

Uvedený tarif je možné kombinovat pouze s O2 Smart Boxem, který je technicky otestován pro přenášení těchto vysokých rychlostí. Díky jeho výkonnosti je schopen uvedenou rychlost přenést prostřednictvím kabelu do domácí sítě nebo bezdrátově pomocí Wi-Fi.

Samozřejmostí je možnost kombinace s O2 TV, kde při uvedeném internetovém tarifu každý člen domácnosti může sledovat vlastní program a zároveň stahovat velké množství dat, například videa z Youtube nebo třeba pracovat online v cloudu.

Rychlost Cena s DPH se závazkem na 24 měsíců
Internet ULTRA HD 250/25 Mb/s 749

O2 Internet Ultra HD

O  společnosti O2 Czech Republic