Nový král levných telefonů je tady! Honor 7S vstupuje na náš trh

Praha, 19. června 2018 – Značka smartphonů Honor na náš trh uvádí trhák nižší střední třídy. Honor 7S je v současnosti nejmenším Honor modelem vůbec a nadchne mimo jiné i výborným poměrem ceny vs.  výkon. Telefon má 13MPx hlavní fotoaparát a 5 MPx selfie snímač. Honor 7S poběží na nejnovějším Androidu 8.1 a o výdrž se postará silná 3020mAh baterie. Honor 7S je nejlevnější telefon s bezrámečkovým displejem na trhu a přidělá tak vrásky konkurenci. K dostání bude v černém, modrém a zlatém provedení za velmi vstřícných 2799 Kč. Nový telefon je ideální pro uživatele, kteří do telefonu nechtějí investovat mnoho peněz, ale i přesto vyžadují vyšší kvalitu.

To, že se Honor 7S bude na našem trhu prodávat, potvrdil výrobce
v minulých týdnech. Telefon disponuje 5,45″ bezrámečkovým displejem s rozlišením 1440 x 720 px, který je zasazený do oblého kompaktního těla. Honor 7S tak získal označení nejmenšího a nejlehčího telefonu značky Honor, protože váží pouhých 142 g. Potěší tak všechny, které nenadchla vlna rozměrnějších telefonů.

Fotoaparáty vybavené kreativními režimy

Honor 7S má 13MPx hlavní a 5MPx přední fotoaparát. Při focení lze využít různých fotografických režimů jakými jsou panorama, HDR nebo Beauty mode. Telefon má také funkci rozpoznávání obličeje. Přední snímač navíc využívá pevný objektiv zaostření pro ještě lepší selfie. Výrobce nezapomněl ani na blesk s tónováním, aby fotky vypadaly přirozeněji.

Honor 7S nezůstává pozadu oproti ostatním modelům, a proto je také vybaven funkcí odemykání obličejem.

Výkonný rychlík

Honor 7S běží na Androidu 8.1 Oreo. Rychlost telefonu zajišťuje čtyřjádrový procesor Mediatek MT6739 doplněný o 2GB RAM. Interní 16GB paměť je možné rozšířit pomocí SD karty až o 256 GB. Výdrž telefonu zaručí baterie s kapacitou 3020 mAh. Telefon podporuje Dual SIM.

Lokální dostupnost

Prodej nového krále nižší střední třídy Honor 7S začne v České republice začátkem července, ale už od dnešního dne jej bude možné předobjednat, a to s cenovkou 2799 Kč. Telefon bude k sehnání u prodejců CZC.cz, Smarty, Alza.cz, Mall.cz, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Datart, Euronics, Okay, Space, Alfa.cz, kasa.cz, Electroworld, BPS Mobil, Hurá mobil, Planeo a také u operátora O2.

Technické specifikace

OS Android 8.1 Oreo
Displej 5,45 Bezrámečkový displej 1440 x 720p, 295 PPI
Chipset MediaTek MTK6739
Baterie 3020 mAh
Fotoaparát 13MPx
5MPx selfie kamera
Panorama, HDR, časovač, Beauty mode
Úložiště 2GB RAM + 16GB ROM
až 256GB SD karta
Konektivita Micro-USB
Podpora všech lokálních LTE standardů
Rozměry 152,4 x 73 x 7,8 mm
Hmotnost 142 g
Další Dual SIM
Odemykání obličejem
Gyroskop
Digitální kompas, GPS, Glonass
Hallův senzor, senzor proximity, akcelometr

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.