Polycom Trio se stává srdcem konferenční místnosti

Společnost Polycom dlouhodobě zaujímá vedoucí postavení mezi dodavateli komunikačních systémů pro vzdálenou spolupráci včetně integrovaných multiplatformních řešení sjednocené komunikace. Mezi její nejprodávanější produkty patří přístroje řady Polycom Trio, které již využívá 65 firem ze žebříčku Fortune 100.

Polycom Trio je inovativní smartphone, který se vyznačuje zcela unikátním designem a je určen pro menší a středně velké konferenční místnosti. Funguje jako kompaktní konferenční smart hub určený ke skupinové komunikaci a spolupráci. Účastníci konferenčního spojení mohou snadno spárovat své mobilní telefony, tablety a laptopy přes rozhraní USB nebo Bluetooth. Komfortní ovládání Polycom Trio zajišťuje pětipalcový barevný dotykový displej s intuitivním rozhraním shodným se Skype for Business.

Přístroje Polycom Trio byly primárně určeny pro vysoce komfortní skupinovou hlasovou komunikaci a sdílení obsahu, ale potenciál jejich využití je mnohem větší. Společnost Polycom v červnu tohoto roku představila nové rozšířené možnosti jejich využití pro plnohodnotnou audiovizuální komunikaci a vzájemnou spolupráci i ve větších konferenčních místnostech.

Ve spojení s dalšími produkty pro záznam a zpracování obrazu, jako je Polycom EagleEye Director II a Polycom EagleEye Producer, je dále možné připojit i dva velkoplošné monitory a směrové mikrofony pro kvalitní pokrytí větší místnosti. Veškeré ovládání přitom stále zůstává na intuitivním uživatelském rozhraní dotykového displeje Polycom Trio.

Dalším vhodným doplňkem takovéhoto řešení je zařízení Polycom Pano, pro snadné a rychlé bezdrátové sdílení obsahu. To bude v nejbližší době vylepšeno o možnost připojit uživatele v bezpečném návštěvnickém režimu, určeném pro externisty, obchodní partnery nebo klienty.

Více informací o komunikačních řešeních Polycom® můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom

Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom® zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom® GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications jako distributor zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom®. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.

 

www.gestocomm.cz