Nabídku prémiových hotelů v české metropoli rozšíří pětihvězdičkový Radisson Blu Hotel, Praha

Mapu hotelů nejvyšší kategorie v metropoli v příštím roce významně obohatí nový Radisson Blu Hotel, Praha. Podpisem smlouvy na nový hotel se rozšíří portfolio společnosti Radisson Hospitality AB, která již v Praze provozuje oblíbený hotel Park Inn. České hlavní město dlouhodobě patří k deseti nejatraktivnějším světovým destinacím, proto je pražská investice této společnosti, veřejně obchodované na švédské burze Nasdaq Stockholm, přirozeným krokem celé skupiny Radisson Hotel Group™.

Otevření nového Radisson Blu Hotel, Praha je plánováno na druhé čtvrtletí příštího roku. Půjde                  o rebranding a kompletní rekonstrukci stávajícího hotelu v těsné blízkosti Karlova náměstí. Hosté se mohou těšit na špičkový standard včetně služeb šitých na míru a jedinečnou atmosféru, kterou hotel získá i díky své unikátní poloze, odkud je možné vydat se pohodlně jak na procházku                         do nejstarších částí metropole, tak po Novém Městě pražském.

„Velmi nás těší, že můžeme oznámit podpis smlouvy na nový Radisson Blu Hotel, Praha. Tato investice významně upevní vedoucí pozici největší hotelové „upper upscale“ značky Radisson Blu v Evropě, která je atraktivní jak pro investory, tak pro hosty,“ říká Elie Younes, výkonný viceprezident a ředitel pro development společnosti Radisson Hotel Group.

Nový Radisson Blu Hotel, Praha nabídne kapacitu 160 pokojů včetně apartmánů nejvyšší kategorie o rozloze větší než 40 m2. Samozřejmostí bude profesionálně vybavené fitness a také wellness centrum s exkluzivním spa programem. Gastronomické služby si budou hosté moci vychutnat v prostorách lobby baru, na terase s nádherným výhledem na panorama Prahy a v hotelové restauraci, která bude otevřená po celý den. Vysokou úroveň služeb ocení nejen ubytovaní hosté, ale i ti, kteří do Radisson Blu Hotel, Praha zamíří na obchodní jednání, kongres, konferenci, výstavu či jinou společenskou nebo obchodní akci. Pro tyto příležitosti bude nově vybudováno šest flexibilních konferenčních místností spojených vlastním foyer.

Ať už hosté přijedou do Prahy kvůli její zajímavé historii, architektuře UNESCO, moderní kultuře nebo si užít pulzující noční život, Radisson Blu Hotel, Praha bude dokonalým partnerem, který jim

vytvoří perfektní zázemí pro návštěvu jednoho z nejzajímavějších měst Evropy.

###

O Radisson Blu®

Radisson Blu® je značka luxusních prémiových hotelů, které poskytují kvalitní a individuální služby                  ve stylových prostorách. Charakteristická je pozornost věnovaná i těm nejmenším detailům                   a Yes I Can!SM filozofie služeb. Hotely Radisson Blu jsou navrženy tak, aby inspirovaly nezapomenutelnými zážitky při každém pobytu. Díky servisu, který je šitý na míru a respektuje místní nuance, se každý pobyt v hotelu Radisson Blu stává skutečně osobním zážitkem. Hotely Radisson Blu najdou hosté ve všech důležitých městech, v blízkosti klíčových letištních hubů i v turistických destinacích. Pro stálé zákazníky je určen globální věrnostní program Radisson Rewards™, který nabízí mimořádné výhody a odměny.

Radisson Blu je součástí Radisson Hotel Group™, která také zahrnuje Radisson Collection™, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson and prizeotel.

Pro rezervace či více informací navštivte www.radissonblu.com.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radissonblu/

Instagram: https://www.instagram.com/radissonblu/

Twitter: https://twitter.com/radissonblu

Facebook: https://www.facebook.com/radissonblu/

O RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™ (dříve Carlson Rezidor Hotel Group) je jednou z největších světových hotelových skupin s osmi charakteristickými hotelovými značkami a více než 1 400 hotely v provozu                 a ve výstavbě po celém světě. Radisson Hotel Group zahrnuje Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson                 a prizeotel. Hosté mohou čerpat benefity nově rebrandovaného globálního věrnostního programu Radisson Rewards™ (dříve Club CarlsonSM), který nabízí jedinečné a individuální způsoby,                              jak zprostředkovat hostům nezapomenutelné zážitky. Radisson Rewards nabízí výjimečné věrnostní výhody nejen pro hosty, ale i pro organizátory různých zasedání, cestovní kanceláře a obchodní partnery. Radisson Meetings™ nabízí celou řadu plně zajištěných konferencí a dalších událostí. Samozřejmostí je rychlá bezplatná Wi-Fi, A/V technologie a zprostředkování dalších potřebných věcí. Na tom všem se podílí více než 95 000 členů globálního týmu, kteří pracují pro Radisson Hotel Group či v dalších hotelech zasazených do sítě hotelů Radisson.

Pro více informací navštivte www.radissonhotelgroup.com/media.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radisson-hotel-group/

Instagram (Employees): https://www.instagram.com/radissonmoments/

Instagram (Hotels): https://www.instagram.com/radissonhotels/

Twitter (Corporate): https://twitter.com/radissongroup

Twitter (Hotels): https://twitter.com/radissonhotels

Facebook: https://www.facebook.com/radissonhotels

YouTube: https://www.youtube.com/radissonhotelgroup