Značka PEDRO spustila k propagaci svých želé bonbonů Pedro show – rapující kampaň s animovanými videi

Praha, 19. 7. 2018 – Medvídci, Opičky a Pendreci se stali hvězdami nové televizní kampaně oblíbené české značky cukrovinek Pedro, která letos slaví úctyhodných padesát let. Tři patnáctisekundové animované spoty spolu s desetisekundovým sponzorským spotem propagují oblíbené želé bonbony zábavnou hudební formou. Televizní reklama je navíc propojena s kampaní na facebookových stránkách firmy, kde si lze jednotlivé verze písně stáhnout.

Reklamní spoty propagují želé Medvídky, želatinovo-pěnové bonbony Opičky a banány a Duhové pendreky. Na televizních stanicích PRIMA Group běží od 18. června a součástí vysílání zůstanou téměř do konce července. „Základem kampaně je rapová píseň, kterou se naši animovaní hrdinové snaží ve spotech různě interpretovat, a bude jen na divácích, kteří rapeři u nich získají největší ohlas,” říká Milena Rusnoková, generální ředitelka The Candy Plus Sweet Factory.

Televizní reklama Pedro s veselým textem a originální hudbou ostravského barda Jiřího Krhuta je určena širší cílové skupině. „Chtěli jsme dosavadní komunikaci Pedra oživit a omladit. Naším přáním bylo, aby jednotlivé spoty dokázaly oslovit děti i jejich rodiče a měly snadno zapamatovatelnou linku, což se nám v konceptu Pedro show velmi dobře podařilo,“ vysvětluje Milena Rusnoková.

Na televizní kampaň navazuje komunikace na Facebooku značky Pedro, kde jsou jednotlivá hudební videa postupně zveřejňována a uživatelé zde mají možnost stáhnout si jednotlivé verze písně jako hudební soubory, případně i jako vyzvánění do mobilu.

Komplexní kampaň, včetně kreativy, Instore komunikace, SoMe, organizace eventů a nákupu médií, zajistila agentura Knowlimits, spoty byly vyrobeny ve spolupráci s produkční společností Creative Embassy.

Značku Pedro vlastní společnost Candy Plus, která kromě aktivit na tuzemském trhu vyrábí a prodává cukrovinky do více než 40 zemí světa. Značka Pedro zastřešuje i síť deseti firemních prodejen s cukrovinkami.

www.mojepedro.cz