Hyundai rozšiřuje prodejní síť. Nově otevřel dealerství v Uherském Hradišti.

Nové prodejní místo mohou od počátku července využívat zákazníci Hyundai v Uherském Hradišti. To je nyní již v plném provozu a může tak pokrýt potřeby klientů ve Zlínském kraji. Dealerství splňuje ta nejpřísnější kritéria a standardy špičkové péče o zákazníky

„Hyundai si stanovil velmi náročná kritéria pro všechny spolupracující prodejní partnery. Jejich účel je jediný. Zajistit pro naše zákazníky nejvyšší kvalitu prodejního i poprodejního servisu,“ uvedl Jan Pohorský, specialista komunikace společnosti Hyundai Motor Czech, s tím, že Hyundai si průběžně velmi detailně vyhodnocuje činnost jednotlivých dealerů a zajišťujeme pro ně velmi kvalitní vzdělávání. „Zároveň však nejsme ochotni přistoupit na kompromisy v oblasti péče o zákazníka,“ dodal.

Hyundai postupně rozšiřuje svou dealerskou síť i do menších měst, tak aby zákazníci nemuseli dlouho cestovat. „Jako úspěšná automobilová značka na českém trhu nabízíme nejenom kvalitní vozy, ale maximální pozornost věnujeme taktéž vybudování optimálně geograficky rozloženého zázemí prodejen a servisů autorizovaných partnerů,“ uzavřel Jan Pohorský.