Logitech POWERED nabízí snadné a pohodlné nabíjení iPhonu

Nový bezdrátový nabíjecí stojánek umožňuje používat iPhone i během nabíjení

Praha — 7. srpna 2018 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes ohlásila nový bezdrátový nabíjecí stojánek Logitech POWERED. POWERED je bezdrátový nabíjecí stojánek pro iPhone 8®, iPhone® 8 Plus a iPhone® X navržený ve spolupráci se společností Apple. Umožňuje iPhone nejen snadno nabíjet, ale zároveň ho také používat. Pro vyšší komfort nabízí stojánek POWERED nabíjení ve svislé i vodorovné poloze.

Tweetněte: Dopřejte si lepší bezdrátové nabíjení. Představujeme nový bezdrátový nabíjecí stojánek @Logitech POWERED. Používejte svůj @Apple iPhone i během nabíjení, aby vám nic neuniklo. Více na: https://blog.logitech.com/logitech-powered-wireless-charging-stand

„Stojánek POWERED staví na estetice a koncepci iPhonu, zjednodušuje proces bezdrátového nabíjení a umožňuje udržovat stálé spojení se světem i během nabíjení,“ řekla Michele Hermann, viceprezidentka pro mobilní řešení ve společnosti Logitech. „Na rozdíl od běžných nabíjecích podložek se nemusíte namáhat se správným umístěním telefonu stačí jen zasunout iPhone do kolébky. Je to opravdu kouzelně snadné a pohodlné zejména pro uživatele iPhonu X, kteří mohou jednoduše odemykat telefon pomocí Face ID.“

S POWERED je hračkou sledovat video, číst recept, sledovat oznámení nebo komunikovat přes FaceTime®, i když je iPhone umístěn v nabíjecím stojánku. Pogumovaná kolébka ve tvaru „U“ udržuje iPhone ve stabilní poloze i s ochranným pouzdrem s tloušťkou až 3 mm, takže se dá bezpečně a nepřetržitě nabíjet. POWERED má certifikaci pro standard Qi, je optimalizován pro iPhone a obsahuje ochranu proti přehřátí, která pomáhá regulovat teplotu.

LED v horní části stojánku informuje o nabíjení iPhonu, zůstává však skryta za telefonem, takže nepůsobí rušivým dojmem. POWERED je stylovým doplňkem iPhonu doma i v kanceláři a snadno zapadne do každého interiéru.

Cena a dostupnost

POWERED by měl být dostupný v srpnu 2018 za doporučenou maloobchodní cenu 2 199 Kč. Pro získání dalších informací navštivte Logitech.com, náš blog nebo nás kontaktujte na Facebooku, Instagramu a Twitteru.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.