Sberbank přináší jeden z nejvýhodnějších spotřebitelských úvěrů na trhu

Praha 16. 8. 2018 Sberbank CZ přichází od 19. srpna v kampani s jedním z nejvýhodnějších spotřebitelských úvěrů na trhu. Přináší FÉR půjčku i FÉR konsolidaci s nejnižší sazbou 4,8 % ročně. Potvrzuje tak pozici banky s výhodnými a férovými produkty. FÉR půjčka, která se těší velké oblibě, je poskytována za jasných podmínek a bez poplatků.

„FÉR půjčku a FÉR konsolidaci získají klienti s nejnižší sazbou 4,8 %. Hravě ji sjednají online na pár kliků v našem e-shopu. Jako jedni z mála na trhu poskytujeme transparentní úrokovou sazbu, u nás neexistuje žádné od – do. Jednoduše to, co si klient nastaví v online kalkulačce, po schválení dostane. Vždy tak ví, jaká sazba náleží jeho požadované výši úvěru a délce splatnosti dřív, než bance sdělí jakékoliv osobní údaje. Tento férový přístup platí pro všechny klienty a výše úvěrů,“ popisuje výhody Vojtěch Batěk, vedoucí oddělení půjček.

Banka očekává pokračující nárůst klientských úvěrů. Kampaň je podpořena novou reklamou, jejímž hlavním mottem je Život mě naučil, že každá koruna se hodí. V televizním spotu vystupují i zaměstnanci Sberbank, kteří účast na natáčení vyhráli v interní soutěži.

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.