Logitech představuje nejdokonalejší ergonomickou myš

MX VERTICAL snižuje namáhání zápěstí a předloktí bez snížení produktivity práce

Praha — 20. srpna 2018 – Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila Logitech MX VERTICAL, svoji dosud nejdokonalejší ergonomickou myš, která kombinuje vědecky ověřenou ergonomickou konstrukci s výkonem špičkových produktů prestižní řady Logitech MX. Myš MX VERTICAL je navržena tak, aby se snížily namáhání předloktí a tlak na zápěstí. Její neobvyklý 57° svislý sklon byl optimalizován s ohledem na ergonomickou polohu ruky, aniž by se tím omezila produktivita práce.

Tweetněte: Ergonomie na vzestupu. @Logitech představuje nejmodernější ergonomickou myš #MXVertical. Více na: https://blog.logitech.com/2018/08/19/logitech-announces-mx-vertical/

„Víme, že mnoho uživatelů počítače pociťuje nepohodlí nebo bolesti v ruce, předloktí a zápěstí,“ uvedla Delphine Donne-Crock, generální ředitelka společnosti Logitech se zaměřením na kreativitu a produktivitu. „Abychom to vyřešili, vytvořili jsme naši dosud nejdokonalejší ergonomickou myš MX VERTICAL, navrženou tak, aby při jejím používání byla ruka v přirozené poloze. Speciální sklon myši je optimalizován s ohledem na ergonomickou polohu těla a snižuje tlak na zápěstí i namáhání předloktí. Díky technologii MX VERTICAL můžete pohodlně dosáhnout maximální produktivity.“

Vědecky otestovaná a odborníky na ergonomii schválená myš MX VERTICAL je zkonstruována tak, aby se dala přirozeně uchopit, asi jako kdybyste chtěli někomu podat ruku. Její 57° svislý sklon umožňuje ve srovnání s používáním běžné myši snížit svalovou aktivitu až o 10 %, aniž by se jakkoliv narušila funkčnost. Komfortní tvar myši vyhovuje různým tvarům a velikostem ruky a texturovaný pryžový povrch a opěrka palce zajišťují pevný a přirozený úchop.

MX VERTICAL obsahuje nejlepší snímač ve své kategorii s vysokou přesností a rozlišením 4000 DPI. Výsledkem je až čtyřnásobné zkrácení potřebných pohybů ruky a snížení únavy při práci s myší. Přepínač rozlišení umožňuje okamžitě nastavit rychlost a přesnost pohybu kurzoru. S myší MX VERTICAL si nikdy nemusíte dělat starosti, že jí dojde energie. Plně nabitá dobíjecí baterie vydrží až čtyři měsíce a rychlé jednominutové nabíjení vystačí až na tři hodiny práce. Díky funkcím Logitech Easy-SwitchTM a Logitech FlowTM můžete s myší MX VERTICAL pohodlně přepínat mezi dvěma počítači, a dokonce mezi nimi kopírovat a vkládat obsah, obrázky a dokumenty.

MX VERTICAL se vyznačuje moderním designem, který doplňuje další špičkové produkty společnosti Logitech, jako jsou klávesnice Logitech CRAFT, prezentační ovladač Logitech Spotlight nebo reproduktory Logitech MX SOUND.

Cena a dostupnost

Myš MX VERTICAL stojí 99,99 dolarů, přičemž předobjednávky budou k dispozici na webu Logitech.com od 20. srpna. Pro získání dalších informací navštivte Logitech.com, náš blog nebo nás kontaktujte na Facebooku, Instagramu a Twitteru.

Myš Logitech MX VERTICAL se bude poprvé veřejně vystavovat 21.–24. srpna na Ergo Expo v Las Vegas a 26.–30. srpna na International Ergonomics Association Congress ve Florencii.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.