Zalando rozšiřuje svou nabídku o produkty značky Monki

Praha, 22. srpna 2018 // Zalando, přední evropský online prodejce módy a lifestyle produktů, započal spolupráci s Monki, švédskou módní značkou spadající pod skupinu H&M. Stylové kousky a doplňky této značky budou zákazníkům po celé Evropě dostupné od srpna tohoto roku.

2018-08-22 12_10_46-Nakupujte boty, módu a doplňky online _ Rychlé dodání od Zalando.png

Značka Monki pochází ze Švédska, založena byla v roce 2006 a její kolekce představují kombinaci skandinávské elegance a asijského street stylu.

Monki je známá nejen díky svým zajímavým kolekcím. S jejím jménem jsou spojeny také  aktivity, jejichž cílem je podpořit a posílit postavení mladých žen.

Společně s Weekday a Cheap Monday bude Monki již třetí značkou skupiny H&M, která bude k dostání prostřednictvím sítě Zalando. Zalando svůj sortiment neustále rozšiřuje, zákazníci z celé Evropy tak mají k dispozici ničím neomezený výběr módních a lifestyle produktů.

„Našim zákazníkům chceme zajistit co nejlepší škálu módních produktů a značek,“ dodává Moritz Hahn, viceprezident pro obchod zodpovědný za Zalando Fashion Store v Zalando SE. „Právě proto máme velkou radost, že můžeme tuto spolupráci oznámit. Chceme nabízet takové značky, ve které věříme nejen my, ale především naši zákazníci.“

O společnosti Zalando

Zalando (https://corporate.zalando.com) je přední evropský online prodejce s módou a lifestyle produkty pro ženy, muže a děti. Svým zákazníkům nabízí na jednom místě snadný a pohodlný nákupní zážitek. Mohou tak vybírat z rozsáhlé nabídky lifestyle produktů, jako jsou obuv, oděvy, módní doplňky, kosmetika, a využívat možnosti bezplatného doručení a vrácení zboží. Společnost nabízí téměř 2 000 populárních světových a místních značek, které doplňuje také privátní label Zalando. Nabídka se vždy přizpůsobuje preferencím zákazníků v každé ze 17 zemí, kde Zalando působí. Jsou jimi Rakousko, Belgie, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Irsko, Itálie, Lucembursko, Nizozemsko, Norsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Polsko a Spojené království. Díky vlastní logistické síti s pěti centrálně umístěnými sklady dokáže Zalando efektivně obsloužit zákazníky po celé Evropě. Společnost disponuje lokálními sklady také v Severní Itálii, Francii a Švédsku, které se primárně zaměřují na potřeby a přání místních zákazníků. Díky vhodnému propojení módy a online technologií Zalando poskytuje odpovídající hodnotu jak zákazníkům, tak svým obchodním partnerům na poli značek.