Motorola One

30. srpna, 2018 – Rodina chytrých telefonů značky Motorola se rozrůstá o model: motorola one. Telefon motorola one přichází s oblíbeným čistým operačním systémem Android, třemi roky bezpečnostních aktualizací a bohatšími možnostmi využití fotoaparátu díky technologii Google Lens. A to je teprve začátek, protože díky oblíbeným Moto Experiences je motorola one připravena plnit veškeré vaše požadavky.

Android One: chytrý bezpečný a jednoduše skvělý

Přinášíme vám nejnovější software od firmy Google, včetně inovací postavených na umělé inteligenci (AI). Program Android One znamená chytrý a bezpečný telefon, který se snadno ovládá.

Chytrý: S výkonnou technologií Google Lens zakomponovanou do aplikace fotoaparátu dokáže telefon rozpoznávat text, vyhledávat recepty, překládat slova a daleko více. K tomu získáte neomezený prostor k ukládání fotografií ve vysokém rozlišení v cloudu prostřednictvím aplikace Google Foto. S Google Asistentem můžete vytáčet telefonní čísla, hledat na internetu či si spouštět videa na YouTube jen pomocí hlasu.

Bezpečný: Díky programu Android One budou modely motorola one i motorola one power dostávat aktualizace na nejnovější verzi operačního systému Android™ a klid v duši vám dlouhodobě zajistí jak bezpečnostní kontrola aplikací Google Play Protect, tak také záruka měsíčních bezpečnostních aktualizací po dobu tří let. 1

Jednoduše skvělý: Žádné aplikace navíc, jen operační systém Android a Moto Experiences. Získáte tak nejnovější software v telefonu, který se nezasekává, má více volné paměti a poskytuje vám větší kontrolu nad jeho používáním.

Telefony řady motorola one budou navíc mezi prvními, které obdrží aktualizaci na Android™ 9 Pie (Android P) nedlouho po jeho oficiálním uvedení.

motorola one

Moderní design se zaoblenými rohy a skleněným tělem přináší HD+ displej Max Vision s úhlopříčkou 5,9″ a poměrem stran 19:9. Jde o ideální displej pro záznam videa v rozlišení 4K, zobrazení většího množství obsahu, tvorbu poznámek či používání dvou aplikací současně
na rozdělené obrazovce. A to vše při ovládání jednou rukou.

Telefon motorola one vám umožní všechny zážitky prostřednictvím pokročilého fotoaparátu s dvojicí čoček s rozlišením 13 MP spolu s předním fotoaparátem s rozlišením 8 MP. S využitím režimů portrét, časosběrnou (time-lapse) nebo pohyblivou (cinemagraf) fotografií tak vždy budete moci zachytit a uchovat neuvěřitelný západ slunce či momentky z noční oslavy, a obohatit tak svůj profil na Instagramu. Díky technologii Google Lens, využívající umělé inteligence, se svět kolem vás stane daleko bohatší jen tím, že jej budete sledovat skrz fotoaparát svého chytrého telefonu: než pořídíte snímek psa kráčejícího ulicí, zjistí vám Google, o jaké jde plemeno.

Ještě nikdy nebylo jednodušší spolehnout se na výdrž baterie. Celý den používání telefonu
na jedno nabití není nejmenší problém. Delší výdrž baterie znamená jistotu, že o nic nepřijdete, ani o navigaci na cestách do neznáma. A když baterii přeci jen začne „docházet šťáva“, s nabíječkou TurboPower nabijete telefon snadno na dalších šest hodin za pouhých 20 minut. 2

Osmijádrový procesor Qualcomm© Snapdragon™ 625 o frekvenci 2,0 GHz telefonu zajišťuje potřebný výkon, takže bude okamžitě reagovat na každý dotek a gesto.

motorola one bude v České republice k dispozici za cenu 7 599 Kč od října 2018.  

Některé funkce či specifikace mohou záviset na používané mobilní sítí a podléhat dalším podmínkám, ustanovením a poplatkům. Funkce a specifikace se mohou měnit bez předchozího upozornění. Označení MOTOROLA a stylizované logo v podobě písmene M jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Android One a další jsou ochrannými známkami společnosti Google LLC. Jakékoliv další ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. ©2018 Motorola Mobility LLC. Všechna práva vyhrazena.

Omezení odpovědnosti

1 Model motorola one je na trh uváděn s operačním systémem Android O a obdrží aktualizce na verze P a Q. Bezpečnostní záplaty budou poskytovány po dobu tří let od celosvětového uvedení na trh 13. září 2018. Model motorola one power je na trh uváděn s operačním systémem Android O a obdrží aktualizce na verze P a Q. Bezpečnostní záplaty budou poskytovány po dobu tří let od celosvětového uvedení na trh v říjnu 2018.

2 Veškeré údaje o životnosti baterie jsou přibližné a vycházejí ze standardního profilu různorodého využití zařízení. Tento profil je stanoven pro zařízení Motorola v mobilních sítích 4. generace významných poskytovatelů s vynikajícím pokrytím signálem a zahrnuje jak dobu aktivního používání, tak dobu v pohotovostním stavu. Životnost baterie se stanovuje za výchozích nastavení operačního systému. Skutečná životnost baterie se bude lišit v závislosti na množství faktorů včetně sily signálu mobilní sítě, síťového nastavení, stáří baterie, provozní teploty, používaných funkcí, nastavení telefonu, a způsobu využívání hlasových, datových a dalších aplikací. Baterie musí být značně vybitá, se stoupajícím stupněm nabití baterie se rychlost nabíjení snižuje.

3 Telefon podporuje paměťové katy microSD až do velikosti 256 GB. Paměťové karty microSD se prodávají samostatně. Média s ochranou DRM nemusí být možné přesunout na paměťovou kartu.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.