Momentum True Wireless: bezkonkurenční poslech dle poslední módy

Novinka dokazuje, že nekompromisního zvuku je možné docílit i bez kabelů. Uživatelé ocení i zvýšenou odolnost a vyspělé mikrofony pro bezproblémovou komunikaci.

Praha, 3. září 2018 – Společnost Sennheiser představila v rámci veletrhu IFA 2018 plně bezdrátová sluchátka Sennheiser Momentum True Wireless. Výrobci se podařilo přinést do populární kategorie extrémně kvalitní zvuk vycházející z více než 70 let zkušeností se špičkovým audiem. Elegantní sluchátka s dotykovým ovládáním potěší frekvenčním rozsahem 17 – 21 000 Hz zaručujícím, že přehrají bez problémů jakýkoliv slyšitelný tón.

Mikrofony s technologií Beamforming zajistí perfektní přenos hlasu při telefonických hovorech i bezproblémové ovládání digitálních asistentů Apple Siri a Google Assistant. Posluchači ocení i praktickou funkci Transparent hearing umožňující slyšet při poslechu hudby okolní zvuky nebo vést běžnou konverzaci. Výdrž 4 hodiny na jedno nabití lze rozšířit až na 12 hodin pomocí transportního pouzdra, které se snadno nabije prostřednictvím konektoru USB-C. Sennheiser Momentum True Wireless představují moderní řešení špičkového poslechu hudby, komunikace i propojení s nejmodernějšími technologiemi. Podstatným detailem, který ocení především sportovci, je zvýšená odolnost vůči potu i stříkající vodě.

Bezkonkurenční zvuk zcela bez drátů

Pro co nejlepší poslech v sobě Sennheiser Momentum True Wireless spojují nejmodernější digitální technologie s hlubokými znalostmi v oblasti akustiky a konstrukce sluchátkových měničů. Jejich 7mm membrány umožňují křišťálově čistou reprodukci s frekvenčním rozsahem 17 Hz – 21 kHz. Milovníci hudby si tak mohou být jisti, že uslyší skutečně každý detail své oblíbené skladby. Zazní nejhlubší tóny varhanních píšťal, ze kterých se tají dech, i nejvyšší frekvence ukrývající charakter žesťových nástrojů. Aby se neztratil žádný detail ani při přenosu hudby z mobilního telefonu, disponují sluchátka kodeky aptX i AAC. Nechybí dokonce ani kodek aptX Low Latency zajišťující perfektní synchronizaci obrazu a zvuku při sledování videa či hraní her.

Elegance i zvýšená odolnost

Sennheiser Momentum True Wireless ocení skutečně každý. Jejich elegantní vzhled a minimalistická konstrukce eliminující veškeré kabely i hlavový most z nich činí vhodný doplněk pro každou situaci. Díky funkci Transparent hearing eliminují i zbytečné vyjímání sluchátek z uší, když je třeba přerušit poslech a vést krátký rozhovor například při placení v obchodě. Praktická bude i pro sportovce, kterým umožní slyšet své okolí a hudbu zároveň, čímž zvýší svou bezpečnost. Potěší je i odolnost proti potu a stříkající vodě, kterou dokládá certifikace IPX4.

O ceně a dostupnosti na lokálním trhu budeme informovat.

O společnosti Sennheiser

Sennheiser staví na více než 70 letech zkušeností, které se v rodinné společnosti předávají již od roku 1945. Řadí se mezi přední výrobce sluchátek, mikrofonů i bezdrátových přenosových systémů. Nyní společnost působí ve více než 50 zemích světa a provozuje vlastní výrobní závody v Německu, Irsku a USA. Od roku 2013 společnost řídí Daniel Sennheiser a Dr. Andreas Senheiser, kteří jsou již třetí generací rodiny zapálené pro dokonalý zvuk.