Petr Kuliš posiluje vedení společnosti GAPP System

Uznávaný odborník v oboru ICT se ujme funkce ředitele pro strategický rozvoj

Praha, 4. září 2018: Společnost GAPP System, spol. s r.o., jednička na českém trhu v ochraně firemních dat, oznámila jmenování Petra Kuliše (48) do funkce ředitele pro strategický rozvoj. Petr bude v rámci týmu odborníků společnosti GAPP System pomáhat klientům na jejich cestě digitální transformace. Dále se bude v rámci letos oznámené tříleté transformace společnosti podílet na vyhledávání nových témat a oblastí pro rozšíření podnikání GAPP System do nových segmentů jako dodavatele hybridních řešení (Hybrid Solution Provider), ve kterých bude zákazníkům partnerem při řešení jejich byznysových problémů.

„Jsme opravdu velmi rádi, že jsme do týmu vedení GAPP System získali právě Petra Kuliše. Odvedl velký kus práce ve svém předchozím působení ve vedení jednoho z největších českých value added distributorů, kde prokázal své schopnosti v oblasti strategického rozhodování a plánování středně a dlouhodobého rozvoje podnikání. Věříme, že nám Petr pomůže splnit náš cíl být firmou první volby v transformaci datových center, bezpečnosti a ochraně informací pro TOP 100 firem v České republice,“ říká ke jmenování Petr Dvořák, provozní ředitel společnosti GAPP System.

Petr Kuliš je respektovaný odborník na trhu s ICT v České republice a na Slovensku. Pracoval přes 8 let ve firmě DNS a.s., v posledních dvou letech ve funkci generálního ředitele a byl také členem představenstva společnosti. Před svým nástupem do DNS pracoval 18 let na manažerských a obchodních pozicích, například jako ředitel divize IBM ve společnosti Avnet (dnes Tech Data Technology Solutions).

Petr má inženýrský titul z ČVUT v Praze, kde vystudoval obor technické kybernetiky. Dále má titul MBA z britské univerzity Nottingham Trent University. Ve volné čase rád cestuje (především do přírody) a běhá.

O společnosti GAPP System

Společnost GAPP System, spol. s r.o., se již od svého vzniku v roce 1994 úzce specializuje na problematiku dostupnosti informačních systémů, disaster recovery a avoidance, ukládání dat, jejich zabezpečení a archivaci. Dodávaná řešení pečují o největší hodnoty zákazníků – firemní data. GAPP System zajišťuje jejich ochranu a nepřetržitý přístup, a to prostřednictvím tradičních, ale i progresivních řešení. Ve výsledku umožňuje zákazníkům výrazně snižovat rizika spojená s provozem informačních systémů a zvyšovat efektivitu vynakládaných finančních prostředků. Na českém trhu GAPP System dodává řešení například pro společnosti Allianz pojišťovna, Commerzbank, ČEPS, Česká pojišťovna, ČSOB Leasing, Komerční banka, O2 Czech Republic, Pojišťovna České spořitelny nebo Severočeské doly. Řešení GAPP System využívají také instituce veřejné správy a samosprávy jako např. Ministerstvo financí ČR, Nejvyšší kontrolní úřad nebo Středočeský kraj a další. Další informace najdete na www.gapp.cz.