Nová publikace bude mapovat krásy Českokrumlovska z nebe

Praha, 14. září 2018 – Krásy Českého Krumlova a jeho okolí bude mapovat nová publikace z edice Česko z nebe realizovaná vydavatelstvím CBS. Publikace vyjde začátkem roku 2019 a obsahovat bude letecké fotografie Českokrumlovska.

„Historické centrum Českého Krumlova bylo mezi prvními památkami Česka zapsáno na seznam UNESCO už v roce 1992. Jeho kamenná architektura sevřená meandry Vltavy je fascinující a uchvátí každého návštěvníka,“ říká Blanka Imramovská, obchodní ředitelka vydavatelství CBS, www.cbs-cesko.cz. Český Krumlov leží na úpatí Blanenského lesa a krajina celého regionu Českokrumlovska se Šumavou, Novohradskými horami, Lipnem, Vltavou a množstvím historicky významných památek nabízí prožití aktivní a atraktivní dovolené.

Právě region Českokrumlovska pohledem z nebe je nyní připravován v podobě nové knihy leteckých fotografií Českokrumlovsko z nebe, která rozšíří řadu knih v edici Česko z nebe. Celá edice vzniká v souladu s vizí „Pomáháme cestovnímu ruchu růst“. Ukazuje, kolik je toho v České republice k vidění a měla by nalákat k návštěvám nových míst.

CBS Nakladatelství je známé kromě leteckých knih, také výrobou ručně malovaných map jednotlivých regionu, větších území a orientačních plánu. Dále se pak zabývají zpracováním fotomap, panoramatických snímku a dalších propagačních materiálů, jimž jsou podkladem letecké snímky nebo umělecká práce malířů.

Na knize Českokrumlovsko z nebe vydavatelství CBS spolupracuje s partnery, Partnery, kterými jsou města, obce, významné firmy, školy a další organizace. Partneři v rámci spolupráce získávají balíček knih dle svých potřeb s vlastní prezentaci v knize. Knihy využívají především jako vhodný a cenný dárek.

Více informací získáte na www.cbs-cesko.cz