Ochladí každý notebook a zlepší jeho výkon. Nová produktová řada chladicích podstavců pod notebooky EVOLVEO Ania

19. 9. 2018 – Polohovatelné podstavce pod notebooky řady EVOLVEO Ania jsou vybaveny dostatečným počtem ventilátorů tak, aby zajišťovaly nejen pohodlí při práci, ale podpořily i chlazení notebooku a ve výsledku zlepšily jeho výkon. Funkční a atraktivní design podstavců je umocněn efektním LED podsvícením. Podstavce jsou polohovatelné.

Ania 1

První z této produktové řady, podstavec Ania 1, je určen pro notebooky velikosti 12-17,3″. Chlazení zajišťují dva velké 125mm ventilátory s modrým LED podsvícením a rychlostí 1 400 RPM. Úhel sklonu podložky lze nastavit do pěti poloh. Svými vlastnostmi představuje tento podstavec univerzální řešení pro většinu notebooků.

Ania 3

Druhá novinka má šest ventilátorů o průměru 60 mm s rychlostí 2 500 RPM, modré led podsvícení a velmi tichý chod, pouze 10 dBA. Rozložení ventilátorů zajistí rovnoměrné chlazení spodní části notebooku, včetně nevíce ohřívané části, kterou je prostor zdroje. Tento podstavec je určen pro notebooky do velikosti 15,3″a nabízí pět poloh sklonu.

Podstavce pro herní notebooky Ania 5

Podstavce s označením Ania 5 jsou díky svému výkonu a designu zařazeny do kategorie podložky pro herní notebooky a jsou určeny pro hráče počítačových her a všechny, kdo vyžadují pro svůj notebook to nejlepší. V nabídce jsou dvě barevná provedení podsvícení ventilátorů – červená nebo modrá. Úhel podstavce lze nastavit do pěti poloh. O chladicí výkon se starají čtyři 70mm ventilátory a jeden centrální ventilátor s průměrem 120 mm. Nastavení otáček lze měnit v rozsahu 1 000 až 2 500 RPM. Rychlost otáček se zobrazuje na displeji, který je umístěn na spodní části podstavce. Ventilátory zajišťují tichý chod s hlučností do 13 dBA a lze je úplně vypnout. Obě verze jsou určeny pro notebooky do velikosti 15,6″.

Dostupnost a cena
Chladicí podstavce – podložky pod notebooky EVOLVEO řady Ania jsou dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena v případě modelu Ania 1 je 449 Kč,

Ania 3 pak 299 Kč a 420 Kč u modelu Ania 5. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Web:

http://www.evolveo.com/cz/ania1

http://www.evolveo.com/cz/ania3

http://www.evolveo.com/cz/ania5r

http://www.evolveo.com/cz/ania5


Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.