Dvojice sluchátek Trust pro nerušený poslech

Praha 25. 9. 2018 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, představuje bluetooth sluchátka Paxo s aktivní redukcí okolního ruchu a bezdrátová pecková sluchátka Duet2.

Trust Paxo

Bezdrátová sluchátka střídmého moderního designu kladou důraz na kvalitní zvuk podpořený technologií ANC (Active Noise Cancelling) pro aktivní redukci okolního hluku. Tu uživatel zapne/vypne pomocí tlačítka umístěného na jedné z mušlí.

Konstrukce nabízí polstrování na nastavitelném hlavovém mostu a náušnících, které příjemně přilehnou k uším díky možnosti naklopení. Spodní strana náušníků je místem multimediálního ovládání ať už výše zmíněné technologie ANC či standardního nastavení hlasitosti. Zároveň zde najdeme konektory, konkrétně pak 3,5mm jack, který lze v případě potřeby využít k zvukovému přenosu, respektive USB pro nabíjení sluchátek. USB kabel pro nabíjení je součástí balení.

Sluchátka disponují 7hodinovou dobou přehrávání v případě zapnuté technologie ANC a 22hodinovou výdrží bez jejího využití. Další výbavu sluchátek tvoří integrovaný mikrofon pro hands-free volání a rychlý přístup k virtuálním asistentům chytrých telefonů (Siri, Google Assistant, aj.).

Bluetooth sluchátka Trust Paxo s aktivní redukcí okolního hluku jsou k dispozici za doporučenou koncovou cenu 1899 Kč s DPH v České republice a 73,99 euro s DPH na Slovensku.

Trust Duet2

Bezdrátová pecková sluchátka Duet2 nedisponují žádnými kabely a poskytují tak skutečnou volnost pohybu. Univerzální design je díky použití flexibilního silikonového háčku pohodlný pro každého uživatele po dlouhé hodiny poslechu nebo hands-free volání s využitím integrovaného mikrofonu. Jsou dodávána v ochranném nabíjecím pouzdru fungujícím zároveň jako záložní zdroj energie s kapacitou 320 mAh, umožňující dvakrát plné nabití sluchátek. Samotná sluchátka disponují výdrží 3 hodiny, celkem lze tedy dosáhnout až na 9 hodin nepřetržitého používání. Micro USB kabel je součástí balení stejně jako další dvě velikosti silikonových nástavců.

Trust Duet2 jsou k dispozici za doporučenou koncovou cenu 1499 Kč s DPH v České republice a 59,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.