Nejnovější EMUI 9.0 od Huawei je mnohem rychlejší a příjemnější

Společnost Huawei představuje nejnovější operační systém s označením EMUI 9.0, který nabízí na rozdíl od ostatních operačních systémů přirozeně jednoduché, zábavné a konzistentní uživatelské prostředí. Huawei na vývoji neustále pracuje. Před šesti lety začal s EMUI 1.0 a dnes přichází s tím nejlepším, co má. EMUI 9.0 disponuje dosud nejlepším uživatelským rozhraním, zároveň je o 12,9 % rychlejší než jeho předchůdce, a proto zvládne spouštět aplikace rychleji. Huawej se díky EMUI 9.0 stává jedním z prvních výrobců telefonů s vlastním operačním systémem založeným na platformě Android Pie.

Huawei EMUI 9.0 byl stvořen k tomu, aby svým uživatelům zjednodušil život a každodenní práci se smartphonem. Pojďme se podívat na klíčové funkce a vlastnosti, které přinášejí dokonalý uživatelský zážitek a dělají z EMUI 9.0 nejrychlejší a nejsnazší operační systém.

Zdokonalená a intuitivní uživatelská zkušenost

Šťastný a spokojený zákazník je pro Huawei důvodem, proč společnost neustále zdokonaluje svůj software i hardware. Pro EMUI 9.0 čerpala inspiraci v přírodě. Uživatelé tak mohou využívat zvuky reálného světa a přírody například pro vyzváněcí tóny.

Při vytváření EMUI se výrobce soustředil na maximální zjednodušení pro koncové uživatele, aby pro ně práce s operačním systémem byla snadná a racionální. Nově vylepšený navigační systém, který se ovládá gesty umožňuje ještě více intuitivní ovládání. Podařilo se také zredukovat počet položek v systému o 10 % z celkových 940 na 843. Například nyní si uživatelé mohou nastavit všechny lokalizační služby najednou, namísto toho, aby to dělali separátně. Tato zlepšení pracují všechna společně, aby vytvořila dokonalejší systém pro zákazníky.

Vysokorychlostní výkon

Kdo z nás by nechtěl rychlejší telefon? Pokud srovnáme EMUI 9.0 s EMUI 8.1 je zřejmé, že došlo ke zvýšení výkonu. EMUI 9.0 tak zvládne spustit populární aplikace jako Instagram až o 12 % rychleji.

Spojení vylepšeného uživatelského prostředí s vysokorychlostním výkonem EMUI 9.0 umožňuje nabídnout zákazníkům bezkonkurenčně jednoduchý a intuitivní operační systém. EMUI 9.0 je nyní k dispozici pro modely Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 10 Pro a Huawei Mate 10.