Nahrávejte videa do cloudu s novými kamerami mydlink

Nová služba umožňuje pohodlné nahrávání a ukládání videozáznamů zachycených kamerami mydlink™ do soukromého cloudového úložiště

Praha, 4. října 2018 – Společnost D-Link, světová jednička v oblasti chytrých řešení pro sledování domácnosti, oznámila zavedení nové služby mydlink™ Cloud Recording, která poskytuje zákazníkům bezpečné místo pro nahrávání, ukládání a sdílení záběrů pořízených doma nebo v kanceláři.

Služba je podporována širokou škálou oceňovaného portfolia kamer mydlink™ od společnosti D-Link a nabízí bezpečný způsob ukládání videozáznamů z domácnosti nebo kanceláře vždy, když je zjištěn podezřelý pohyb nebo zvuk. Majitelé účtu mohou snadno a rychle sdílet videa s rodinou a přáteli. Záznamy jsou uchovávány zdarma po dobu 24 hodin s možností upgradovat na jeden z cenově výhodných placených plánů, které prodlužují dobu uložení na 30 dnů a podporují až 10 připojených kamer.

Aplikace mydlink™, která je zdarma ke stažení z hlavních obchodů s aplikacemi, umožňuje z libovolného místa na světě nahrávat přímo do cloudu, prohlížet uložená videa nebo v reálném čase sledovat, co se právě nahrává. Služba mydlink™ Cloud Recording dává uživatelům úplnou kontrolu nad tím, co a kdy se nahrává, a dokáže spolupracovat s virtuálními pomocníky Amazon Alexa a Google Assistant nebo využívat programovací platformu IFTTT (If This Then That).

Konfigurace služby mydlink™ Cloud Recording je jednoduchá. Uživatelé mohou pomocí aplikace přidávat svoje domácí a kancelářská zařízení, nastavovat automatické operace, zapínat a vypínat zařízení nebo aktivovat režimy ochrany soukromí i na několika zařízeních současně jedním klepnutím na příslušné tlačítko. Když je do aplikace mydlink™ zaregistrováno několik kamer, je možné sledovat dění v každém koutě domu nebo kanceláře přehledně na jediné obrazovce.

Služba Cloud Recording je kompatibilní se širokou škálou nedávno uvedených kamer mydlink™ pro střežení a zabezpečení domu včetně:

  • mydlink™ Pro Wire-Free Camera Kit (DCS-2802KT-EU)
  • mydlink™ Mini HD Wi-Fi Camera (DCS-8000LH)
  • mydlink™ HD Wi-Fi Camera (DCS-8010LH)
  • mydlink™ HD 180 Degree Wi-Fi Camera (DCS-8100LH)
  • mydlink™ Full HD Wi-Fi Camera (DCS-8300LH)
  • mydlink™ Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera (DCS-8525LH)

 

Více informací o mydlink™ Cloud Recording a sortimentu IP bezpečnostních kamer D-Link najdete na: https://eu.dlink.com/cloudrecord

Dostupnost a cena

Kamery řady DCS-8xxxLH jsou již na českém a slovenském trhu dostupné, a to za následující doporučené maloobchodní ceny:

DCS-8000LH 1 599 Kč   62,90 EUR
DCS-8010LH 1 999 Kč 77,90 EUR
DCS-8100LH 3 399 Kč 131,90 EUR
DCS-8300LH 2 299 Kč 89,90 EUR
DCS-8525LH 3 299 Kč 127,90 EUR

 

Sada DCS-2802KT-EU bude dostupná koncem roku 2018 za doporučenou maloobchodní cenu 14 799 Kč nebo 573,90 EUR.

Více informací najdete na dlink.com

O společnosti D-Link

D-Link již přes 31 let navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, kamerový dohled, ukládání dat a automatizaci domácnosti. Jako globální lídr v oblasti konektivity rozvíjí technologie firemních sítí a dodává firmám vybavení pro zefektivnění práce. Je také důležitým průkopníkem na trhu pro automatizaci domácností. Umožňuje lidem na celém světě snadno a za dostupnou cenu monitorovat, automatizovat a ovládat jejich dům kdykoli a kdekoli přes smartphone nebo tablet.

Rozsáhlá řada inovativních, výkonných a intuitivně použitelných technologií D-Link je dostupná firmám i běžným spotřebitelům prostřednictvím globální sítě obchodních kanálů, prodejců a poskytovatelů služeb.

Sledujte nás na sociálních sítích: Facebook, Twitter a LinkedIn.