Segafredo Zanetti CR představuje dvě nové kávy pro český trh

Praha 11. 10. 2018 – Po loňském úspěšném uvedení BIO kávy Segafredo Organic v prémiové kvalitě pro segment HOREKA letos společnost Segafredo Zanetti CR uvádí na český trh rovnou dvě nové zrnkové kávy v kilovém balení tentokrát určené pro retail.

První kávová směs zrn arabiky a robusty z nové nabídky nese název Selezione Organica a vyznačuje se intenzivní vůní, čokoládovým tónem a karamelovou cremou. Navíc přináší požitek s čistým svědomím díky ekologickému přístupu při jejím zpracování a pěstování v bio kvalitě. Dodržováním podmínek ekologického zemědělství předchází společnost Segafredo Zanetti poškozování přírody intenzivním pěstováním kávy. Ekologické zemědělství nepoužívá žádné syntetické prostředky na ochranu rostlin ani snadno rozpustná minerální hnojiva.

Druhou novinkou s názvem Selezione Arabica je stoprocentní arabika z oblasti Střední a Jižní Ameriky s lahodnou čokoládovou chutí s oříškovým dozvukem, ovocno-květinovým aroma a sametovou cremou.

„Jsme velmi rádi, že byla káva Segafredo Organic v bio kvalitě v minulém roce našimi gastronomickými partnery velmi dobře přijata a doufáme, že i naše dvě retailové novinky si najdou své místo v nabídce obchodních řetězců. Společnost Segafredo Zanetti klade důraz na dodržování zásad obnovitelného a ekologického hospodářství, proto jsme rádi, že máme v sortimentu další produkt, který tyto postoje reprezentuje v plné míře,“ říká Petra Knapová, marketing manager Segafredo Zanetti CR.

-Konec-

O společnosti

Segafredo Zanetti CR spol. s r.o.

Společnost Segafredo Zanetti CR byla mezi prvními průkopníky italského espressa v Čechách a během krátké doby se stala největším dovozcem a dodavatelem italské kávy pro restaurace, kavárny a hotely. Na českém trhu působí již více než 20 let a svojí aktivní činností a širokou nabídkou italské profesionální kávové technologie výrazně přispěla k tomu, že se italské espresso a další italské kávové speciality natrvalo umístily v nabídce českých gastronomických provozoven na předních místech.

Systém Fairtrade

Segafredo Zanetti podporuje v rámci FAIR TRADE i drobné pěstitele z jiných organizací a zlepšuje tak jejich hospodářskou a sociální situaci.

www.segafredo.cz

www.facebook.com/SegafredoCZ

www.facebook.com/SkolaKavySegafredo

www.kavadokancelare.cz