Web Prima ŽENY přichází s novým obsahem i podobou

Lifestylový web prima-zeny.cz přichází po pěti letech s novou grafickou podobou i novým obsahem pro čtenáře. Nově se mohou čtenáři těšit na rozšířenou sekci receptů či speciální projekty s fitness trenérkou. Mezi dominantní témata webu Prima ŽENY dále patří horoskopy a zdravý životní styl, nechybí ani módní trendy, kosmetické tipy a články zaměřené na lásku a vztahy.

„Pětiletá historie už nám o našich čtenářkách a čtenářích mnohé řekla, a proto jsme se při tvorbě nové podoby webu zaměřili právě na ty oblasti, které patří mezi nejčtenější – horoskopy a zdravý životní styl,“ říká vedoucí online obsahu Jiřina Köppelová.

Průměrná návštěvnost webu Prima ŽENY je za letošní rok 858 298 reálných uživatelů měsíčně. Dvě třetiny návštěvníků webu jsou ženy (70 %). Kromě horoskopů a článků o zdravém životním stylu se mezi nejčtenější články řadí i životní příběhy.

„Ženy mají stále se zvyšující čtenost a v letošním roce jsme již několikrát překročili hranici jednoho milionu reálných uživatelů za měsíc. To nás velmi těší, obzvlášť v oblasti tak konkurenční, jako je ženský lifestyle,“ dodává šéfredaktorka webu Prima ŽENY Martina Hrušková.

Web Prima ŽENY se zaměřuje také na aktuální a sezónní témata, v současné době mezi ně patří speciál 100 let výročí republiky, Halloween a dušičky nebo Bojujeme proti nachlazení.

Za FTV Prima