Hlídačky.cz propagují angličtinu

Startup nabízející hlídání dětí začal spolupracovat s projektem Kideo. Ten nabízí výukové kurzy angličtiny pomocí videochatu.

Praha, 5. listopadu 2018 – Dvě online platformy cílící na rodiny s dětmi se rozhodly spojit síly a využít vzájemných synergií. Kideo využívající při výuce videochatu s aprobovanými americkými lektory cílí na děti od čtyř do dvanácti let, které již v tomto věku umějí ovládat počítač nebo tablet, a je proto pro ně jednodušší učit se anglicky tímto způsobem.

A právě tyto děti často hlídají slečny z portálu Hlídačky.cz. Samotná spolupráce je proto jednoduchá – hlídačky mají možnost doporučit v rodinách, kde působí, službu Kideo. Zároveň pomohou s registrací dětí či jiných členů rodiny do systému Kidea.

Učení dětí během hlídání

Kideo si od spolupráce slibuje získat nenásilnou a přirozenou formou nové zákazníky, pro hlídačky se jedná o zajímavou aktivitu, kterou může nabízet dětem.

„Naše vzájemné propojení dává smysl. Komunikujeme se stejným zákazníkem, tedy s rodinami s malými dětmi, případně prarodiči. Rodiče chtějí, aby dítě nebylo jen hlídáno, ale aby mělo možnost se rozvíjet – Kideo je skvělá možnost online, kdy odpadá cestování do kroužku,“ vysvětluje Petr Šigut, spoluzakladatel startupu Hlídačky.cz.

Další výhodou je, že slečny hlídačky budou dětem asistovat při navázání spojení s americkými učitelkami. „Hlídačky tak na sebe vezmou agendu, kterou doposud pro děti zajišťovali rodiče. To rodičům umožní šetřit čas,“ dodává Václav Liška, spoluzakladatel česko-amerického startupu Kideo.

Spolupráce mezi oběma online projekty není časově omezena.

O společnosti Kideo:

Společnost Kideo má centrálu ve Zlíně. Působí ve všech regionech a nabízí online výuku angličtiny s aprobovanými americkými učiteli. Služba je určena primárně pro děti od čtyř do dvanácti let. Firmu řídí česko-americký tým ve složení Václav Liška, Kamil Kavečka, Pavel Vanča a Sarah Lopez. Více informací na www.kideo.cz.

O společnosti Hlídačky.cz:

Startup Hlídačky.cz je největší online platformou v ČR, kde je zaregistrováno už více než 140 000 domácností a hlídaček. Hlídačky.cz propojují rodiny s hlídačkami na hlídání dětí, úklid domácnosti, opatrování mazlíčků a péči o seniory.