Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák již po deváté kanceláří roku v oblasti trestního práva

Tisková zpráva ze dne 7. listopadu 2018 – Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák (AKBSN) byla na pondělním galavečeru jedenáctého ročníku prestižního firemního žebříčku Právnická firma roku 2018 vyhlášena advokátní kanceláří roku v oblasti trestního práva.

„Ocenění si velmi vážíme, a to zejména proto, že jsme pozici advokátní kanceláře roku v oblasti trestního práva úspěšně obhájili již po deváté v řadě. Trestní právo je náročný obor a každým rokem přibývá velmi kvalitní konkurence, i proto bych chtěl velmi poděkovat všem kolegům v AKBSN, díky kterým se nám daří tuto pozici držet po takto dlouhou dobu,“ komentuje ocenění jeden ze společníků JUDr. Tomáš Sokol.

„Ke kauzám v rámci trestního práva přistupujeme svým vlastním způsobem, což je myslím jeden z důvodů, proč jsme právě v této náročné oblasti práva tak dlouho na samotné špičce. Na kauzách totiž pracují týmy, ve kterých jsou zastoupeni jak zkušení kolegové s dlouholetou praxí, tak i mladší kolegové a koncipienti. Ti získávají cenné zkušenosti přímo z reálné soudní praxe, což je jedinečnou průpravou do budoucna, kdy oni sami budou hlavními advokáty v exponovaných kauzách,“ popisuje chod kanceláře společník AKBSN, JUDr. Jiří Novák ml.

Firemní žebříček Právnická firma roku je každoročně vyhlašován společností EPRAVO.CZ pod záštitou České advokátní komory a za účasti předních advokátních kanceláří a osobností české justice.

Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák byla založena v roce 1992. V současnosti působí v kanceláři více než 30 advokátů a advokátních koncipientů. Svoje služby poskytuje v širokém spektru práva jak právnickým, tak fyzickým osobám. Základními oblastmi působení však jsou řešení jak civilních, tak
i trestních sporů.