Gunrunners.AOC slaví dva tituly z letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách – vybojovali je na monitorech AOC AGON

Praha, 13. listopadu 2018Historický úspěch slaví esport organizace Gunrunners.AOC. O uplynulém víkendu totiž slavila vítězství, která vybojovala ve hrách Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) na Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Díky tomuto získanému doublu se stala nejúspěšnější organizací MČR 2018. U obou titulů byly i špičkové monitory AOC AG251FZ, které se staly oficiálními herními monitory tohoto nejprestižnějšího letošního turnaje u nás.

Celý závěr letošní sezóny se Gunrunners.AOC náramně povedl. A mohl za to především výtečný CS:GO tým. Ten za poslední tři týdny v barvách Gunrunners.AOC získal třetí trofej. O tu nejcennější vybojoval od 9. do 11. listopadu v Brně, kde se v rámci festivalu Life! 2018 konalo Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2018.

CS:GO tým splnil roli favorita, když za celý turnaj nepoznal hořkost porážky a zaslouženě získal český titul. Pro trojici hráčů David Čerňanský, Patrik Stuchlík a Richard Strnátko to byl již čtvrtý titul šampiona ČR, ale pro zbylé dva hráče – Karla Královce a Erika Sitha to byl premiérový triumf. I to byl jeden z důležitých faktorů při cestě turnajem.

„Když máte dva nové hráče, tak máte hned novou motivaci a chcete udělat všechno, abyste se dostali na vrchol,“ řekl po finále David Čerňanský. Právě on byl po konci finálového utkání vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.

Druhým zástupcem Gunrunners.AOC na MČR 2018 byl PUBG tým, jehož hráči posílili řady organizace jen pár týdnů před samotným začátkem turnaje. A tohle rozhodnutí managementu se ukázalo jako velmi dobrý tah. Tito hráči totiž od prvních minut ukazovali, že si jdou pro titul.

„Na začátku jsme vyhrávali a všechno bylo v pohodě. Ale pak se to začalo trošku kazit a nakonec se rozhodovalo v poslední hře. Byly to obrovské nervy, ale zvládli jsme to,“ radoval se po finále kapitán PUBG týmu Dominik Kába.

Sestava Gunrunners.AOC v CS:GO:

David “Frozen” Čerňanský
Erik “The Elive” Sith
Karel “fredi” Královec
Patrik “Dev7l” Stuchlík
Richard “queztone” Strnátko

Michal”KETUBOR”Csontoš – trenér

Sestava Gunrunners.AOC v PUBG:

Dominik „frodbal“ Kába
David „crowley“ Haraším
Marek „haz1qq“ Tůma
Vítek „madis“ Maděra

Hráči týmu Gunrunners.AOC trénují na špičkových herních monitorech AOC.

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.