Chytré vytápění domácnost s AVM FRITZ!DECT 301

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro vysokorychlostní přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. Nosnými produkty AVM jsou zařízení pro rychlý přístup k Internetu řady FRITZ!Box, která poskytují rovněž celou řadu doplňkových funkcí vhodných pro domácnosti a menší firmy.

K tomu slouží další produkty, jako je například inteligentní řídící jednotka pro topné radiátory AVM FRITZ!DECT 301. Díky ní je možné programovat a automaticky řídit vytápění jednotlivých místností. Nová verze FRITZ!OS 7 umožňuje vytvořit a uložit pro každou jednotku podrobný profil s nastavenými teplotami vytápění v průběhu 24 hodin. To znamená nejen vyšší komfort, ale rovněž významné úspory nákladů za vytápění.

Ovládání a programování každé instalované jednotky je řešeno prostřednictvím aplikace MyFRITZ! v rámci domácí sítě využívající konektivitu přes DECT ULE. Pokud zrovna nejste doma, můžete zařízení ovládat obdobným způsobem přes Internet prostřednictvím aplikace pro smartphone MyFRITZ!App. AVM FRITZ!DECT 301 je samozřejmě vybaven i pohodlným manuálním ovládání prostřednictvím tlačítek a e-paper displeje.

U produktů primárně určených pro domácnosti a menší firmy nejsou důležité pouze funkční vlastnosti, ale velkou roli hraje rovněž jejich snadná použitelnost. Ke značné oblibě zařízení AVM proto přispívá skutečnost, že je u nich kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé pohodlně využívat všechny dostupné možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm